Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uudet Volvo FE- ja Volvo FL –kuorma-automallit – paras mahdollinen käyttöaste, pienet käyttökustannukset

uusi volvo feVolvo FE- ja Volvo FL -kuorma-autot tulevat markkinoille uusina versioina, joissa tekniikka ja palvelut yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tämän yhdistelmän ansiosta kuorma-autot ovat varmasti käytettävissä aina, kun niitä tarvitaan. Kuljetusyritys ja kuljettaja voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja jättää ajoneuvosta huolehtimisen Volvo Trucksin vastuulle.

[rivi korkeus=2]

– Tämän segmentin asiakkaat eivät niinkään halua pelkkää kuorma-autoa vaan tehokkaan ja vaivattoman kuljetusratkaisun. Uusien Volvo FE- ja Volvo FL -mallien ansiosta meidän on aiempaa helpompi tuottaa kattava palvelu, joka auttaa asiakkaitamme menestymään, Volvo Trucksin toimitusjohtaja Claes Nilsson kertoo.

Nämä kuorma-autot ovat liiketoiminnalle tärkeitä välineitä, joilla toimitukset saadaan varmasti ajoissa perille – riippumatta siitä, ovatko kuljetukset asiakkaan ydinliiketoimintaa vai eivät.

– Volvo FE- tai Volvo FL -kuorma-auton hankkiva asiakas ajaa kuorma-autolla usein pitkään ja jättää mielellään kuorma-auton toimintakunnosta huolehtimisen kokonaan meidän vastuullemme. Pitkällä aikavälillä asiakkaan kannalta hyödyllisin vaihtoehto on asiantunteva kumppani, jolta saa laadukkaan tuotteen ja huolettoman omistajuuden, sanoo Pernilla Sustovic, Volvo Trucksin jakelu- ja jätehuoltosegmentin johtaja.

uusi volvo flEnnakoiva lähestymistapa mahdollistaa huolettoman omistajuuden
Uusien Volvo FE- ja Volvo FL -mallien julkistamisen yhteydessä Volvo Trucks tuo markkinoille laajennetun palvelutarjonnan. Korkein palvelutaso eli Gold-sopimus sisältää huollon, korjaukset ja parasta mahdollista käyttöastetta tukevia toimintoja.

Entistä paremman Gold-huoltosopimuksen ansiosta kuorma-auton kehittyneitä etäseurantaominaisuuksia voidaan hyödyntää. Niiden avulla Volvon korjaamot voivat seurata ajoneuvojen käyttöä ja valvoa tiettyjen osien kulumista. Tällä ennakoivalla seurannalla pyritään huolehtimaan siitä, että kuorma-autoa huolletaan vain tarpeen mukaan – ja että huollot toteutetaan silloin, kun ajoneuvo ei ole käytössä.

– Valvomalla kuorma-auton käyttöä ja eri osien kulumista etäyhteyden kautta voimme estää pienten ongelmien kehittymisen odottamattomiksi käyttökatkoksiksi, Volvo Trucksin kuljetusratkaisujen asiantuntija Jarkko Aine kertoo.
Omistajuuden helpottamiseksi asiakkaat voivat myös valita kattavan leasing-sopimuksen, jossa kaikki kustannukset yhdistetään yhdeksi kuukausilaskuksi.

Parempi tuottavuus
Tuottavuuden parantaminen – esimerkiksi valmiudet tehdä enemmän töitä lyhyemmässä ajassa – on myös tärkeä asia Volvo FE- ja Volvo FL -kuorma-auton hankkiville. Uudet kuorma-autot parantavat asiakkaan kannattavuutta usealla tavalla.
• Ajo-ominaisuudet ovat entistä paremmat, koska uusien ja tehokkaiden D5- ja D8-moottoreiden vääntö on pienilläkin kierrosluvuilla hyvin nopeasti käytettävissä.
• Erikoisvalmisteisen 12 tonnin Volvo FL -version yksi hyvistä puolista on kevyempi paino, joka voidaan hyödyntää jopa 500 kg:n lisäkuormakapasiteettina.
• Volvo FE on nyt saatavana automaattisella I-Shift -vaihteistolla, johon saa esimerkiksi jakelutehtäviin räätälöidyn ohjelmiston. I-Shift auttaa myös pienentämään polttoaineenkulutusta.
• Fuel Advice -palvelu auttaa sekä omistajia että kuljettajia hyödyntämään kuorma-autojaan kustannustehokkaammalla tavalla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi