Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi jenkkiautonäyttely Lahden messukeskukseen

punainenjenkkiautoHarrasteautoilun erikoisnäyttely X-treme Car Show’n tuottajalta uusi amerikkalaisiin autoihin keskittynyt autonäyttely Lahteen lokakuussa. Tapahtuma päättä erikoisautoilun ajokauden.

Kymmenen vuotta Helsingissä järjestetty X-treme Car Show lähtee kiertueelle. Tänä vuonna yhden tapahtuman sijaan järjestetään kaksi syysnäyttelyä. Aiemmin mukana ollut autotuunaus irrotetaan omaksi erilliseksi tapahtumakseen Tampereelle, ja Lahteen siirtyvä tarjonta keskittyy täysimittaisesti amerikkalaisiin autoihin ja sen vahvaan lifestyleen. Lahden tapahtuman pääteema on ”Chicago Style”, joka tulee näkymään niin autovalinnoissa kuin oheisohjelmassakin. Muita teemoja ovat mm. Custom, Hot Rod, Performance, Retro ja Vintage.

X-treme Car Shown pääjärjestäjä Mikael Forsman kertoo, että Lahden amerikkalaisten autojen näyttelyssä perehdytään juurta jaksaen jenkkiautoharrastuksen monipuolisuuteen:

– Eriyttämällä näyttelyn pääteemat kahdelle eri paikkakunnalle, saadaan Lahteen tapahtuma, jossa Amerikan meinkinki ja sen loisto säteilee läpi koko show’n. Lahdessa on usean vuosikymmenen aikaiset vahvat autorakenteluperinteet ja moni merkittävä kotimaamme autorakentaja ja esikuva on kotoisin juuri Lahdesta tai sen lähikunnista. Tämä tulee näkymään näyttelyssä, jossa perehdytään perin pohjin jenkkiautoharrastuksen monipuolisuuteen ja ilmiöihin, jotka tässä tyylisuunnassa ovat vahvoja ja suurelle osalle myös elämäntapa. X-treme Car Show tulee olemaan hyvin laadukas ja mielenkiintoinen koko perheen viikonloppunäyttely -Forsman kertoo.

Esiintyjiä ja näytteilleasettajia ulkomaita myöden:

Näyttelyyn valikoituu esille maamme parhaimmat ja mielenkiintoisimmat rakennetut ja entisöidyt Amerikalaiset harrasteautot. Kansainvälisessä erikoisautonäyttelyssä on osallistujia ulkomailta myöden sillä paikanpäälle kutsuttuina saapuvat osa Pohjois-Euroopan johtavista tapahtumista palkitut show-autot. Myös ulkomaisia tähtivieraita on tulossa Yhdysvalloista saakka. Näyttelyä tullaan seuraamaan kansainvälisen median toimesta.

X-treme Car Show järjestetään Lahden Messukeskuksessa 12.-13.10.2013. Näyttelypaikkavaraukset ovat käynnissä osoitteessa www.x-treme.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi