Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volvo Trucks julkistaa uuden FM-kuorma-automallin

uusi_volvo_fmVolvo Trucks uudistaa tuotemallistoaan ripeään tahtiin, ja Volvo FM –kuorma-auto on vuorossa seuraavana. Eräs sen tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on mullistava Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Kuorma-auto julkistetaan Euroopassa 19. maaliskuuta. Sen voi kuitenkin jo nähdä yleisillä teillä, sillä Volvo Trucks järjestää kilpailun siitä, kuka näkee ja kuvaa uuden Volvo FM -kuorma-auton.

[rivi korkeus=1.5]

– Kuljettajan kannalta uusi Volvo FM vie ohjattavuuden ja ajotuntuman täysin uudelle tasolle, ja myös ohjaamoympäristö on innovatiivinen. Kuljetusyritykset saavat tehokkaan ja entistä monipuolisemman kuorma-auton, Volvo Trucksin toimitusjohtaja Claes Nilsson kertoo.

Uusi Volvo FM on varustettu Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä, jossa yhdistyvät perinteinen hydraulinen ohjaustehostinjärjestelmä ja ohjausvaihteeseen asennettu, elektronisesti ohjattu sähkömoottori. Järjestelmän ansiosta kuljettaja voi ohjata vaivattomasti pienillä nopeuksilla, ja myös suuntavakaus tien päällä on vertaansa vailla.

[rivi korkeus=1]

”Paparazzi”-kilpailu verkossa

Kaksi uutta Volvo FM kuorma-autoa liikkuu Euroopassa. Ensimmäisen ja parhaiden kuvien ottajat palkitaan.
Kaksi uutta Volvo FM kuorma-autoa liikkuu Euroopassa. Ensimmäisen ja parhaiden kuvien ottajat palkitaan.

Uusi Volvo FM julkistetaan virallisesti 19. maaliskuuta, mutta Volvo Trucks järjestää jo nyt mahdollisuuden nähdä siitä vilauksen. Tänään kaksi naamioimatonta kuorma-autoa lähtee laajalle kahden viikon Euroopan-kierrokselle. Tarkkasilmäisimmät ”paparazzit” reitin varrella saavat kuorma-autonvalmistajalta palkinnon.

– Haluamme, että ihmiset lähettävät meille kuvat uudesta kuorma-autosta niille varatuilla verkkosivuilla. Voittajat saavat erikoiskutsun uuden kuorma-auton koeajoon Göteborgiin, kertoo Jeff Bird, Volvo Trucksin lehdistökoeajoista vastaava ja kilpailun projektijohtaja.

Molemmat kuorma-autot kiertävät omaa, eri puolille Eurooppaa ulottuvaa reittiään. Auto saapuu myös päiväksi Suomen maaperälle. Kuorma-autoissa on erityiset teippaukset, joiden avulla ne erottuvat ympäröivästä liikenteestä. Kilpailuun voi osallistua mistä tahansa reitin varrelta.

[rivi korkeus=1]

Jos haluat osallistua kilpailuun tai nähdä ensimmäiset kuvat uudesta Volvo FM -kuorma-autosta, käy osoitteessa www.volvotrucks.com/paparazzi.

Sivuilta löytyy myös vihjeitä kuorma-auton bongaamiseksi. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää samoilla sivuilla suosikkikuviaan ja yleisön suosikki palkitaan Volvo aiheisella palkinnolla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi