Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volvo Trucksin vahva asema markkinoilla jatkui vuonna 2012

Uusi Volvo FH-sarja julkaistiin vuonna 2012Volvo Trucksin jatkuva kehitystyö perustuu perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. Tuloksena on entistä polttoainetaloudellisempia ja tuottavampia kuorma-autoja, joiden suunnittelun lähtökohtana ovat kuljetusyrittäjien ja kuljettajien vaatimukset. Osaava ja ammattitaitoinen myynti- ja huoltoverkosto sekä kattavat palvelutuotteet täydentävät kokonaisuutta.

[rivi korkeus=1]

 

Volvo polttoainetaloudellisin kuorma-auto markkinoilla – Tosiasiat ratkaisevat

”Asiakkaat valitsivat tänäkin vuonna Volvon yhteistyökumppanikseen. Se on osoitus siitä, että olemme panostaneet toiminnassamme oikeisiin asioihin. Polttoainetaloudellisuus on viime vuonna ollut yksi niistä osa-alueista. Kuorma-automme kestävät vertailuja tällä saralla ja ovat kiistatta polttoainetaloudellisin vaihtoehto”, toteaa Kimmo Ahonen, Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja.

Volvo saavutti vuoden 2012 markkinajohtajan aseman yli 10t 33,1 % sekä yli 16t 34,4% osuudella. Volvon menestyminen näkyy erityisesti haastavissa ja vaativissa kuljetusaloissa, kuten puu- ja maansiirtosegmenteissä. Puukuljetuksissa markkinaosuus on 47,8 % ja maansiirtosegmentissä 34,2 %. Lisäksi vahva asema näkyy myös muissa taloudellisuutta vaativissa segmenteissä. Kokonaispainoiltaan yli 26 tonnia markkinaosuus on edelleen korkea ollen 37,2 %. Rekanvetäjissä Volvon markkinaosuus on 35,8 %.

Volvo verkoston laajeneminen vahvistaa jälkimarkkinapalveluiden saatavuutta

Maanlaajuinen ja asiantunteva huolto- ja korjaamoverkosto on erittäin tärkeässä roolissa korkealaatuisen asiakaspalvelun ylläpitämisessä. Varmistaakseen kuorma-auton käytettävyyden ja asiakastyytyväisyyden Volvo panostaa vahvasti henkilökunnan tekniseen koulutukseen. Vuonna 2012 Volvo verkosto vahvistui niin uusilla toimipisteillä kuin korjaamopaikoilla. Muiden muassa Volvo Truck Center Lohja ja Raasepori aloitti toimintansa lokakuussa. ”Asiakaspalaute Volvon aktiivisuudesta paikkakunnilla on ollut erittäin positiivista sekä Lohjalla että Raaseporissa”, kertoo Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.

Uusi Volvo FH – 100% Käyttöaste

Uuden Volvo FH –kuorma-autosarjan ennennäkemätön tuotelanseeraus syyskuussa 2012 vahvistaa Volvon asemaa entisestään. Palveluiden ja tuotteiden pitkäjänteinen kehitystyö asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen tuottaa tulosta. Siitä uusi FH-sarja on erinomainen esimerkki.

”Uusi Volvo FH on enemmän kuin pelkkä kuorma-auto ja työkalu. Se on liiketoimintakonsepti, jonka tavoitteena on tuottaa kuljetusyrittäjälle kustannussäästöjä omassa liiketoiminnassaan”, toteaa toimitusjohtaja Björklund.

Korjaamo voi seurata kuorma-auton kuntoa GSM-verkon välityksellä, huollot ja korjaukset voidaan suunnitella hyvissä ajoin ja sovittaa asiakkaan työaikataulun mukaisesti. Näin yllättävien seisokkien riski jää mahdollisimman pieneksi. Jos sellainen kaikesta huolimatta sattuu, viestintäyhteyden ansiosta korjaamohenkilökunta voi saapua kuorma-auton luo tilanteeseen hyvin valmistautuneena ja huolehtia kuorma-auton mahdollisimman nopeasti takaisin tien päälle.

[rivi korkeus=1]

Volvo Trucks Finland
http://www.volvotrucks.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi