Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logistiikka-messut järjestetään Tampereella vuonna 2016

logistiikka logoMateriaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille tarkoitetut Logistiikka-messut järjestetään Tampereella seuraavan kerran syksyllä 2016. Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja. Logistiikka-messut on toteutettu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa aiemmin vuosina 2011 ja 2013. Messut järjestää Tampereen Messut Oy ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto.

[rivi korkeus=1]

 

– Logistiikka-messut ovat Suomen merkittävin sisälogistiikkaa sekä siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja esittelevä ammattitapahtuma. Seuraavan kerran tapahtuma on alan toimijoiden toiveesta päätetty toteuttaa syksyllä 2016, sanoo projektipäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

– Tampereen Logistiikka-messut ovat materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten ykköstapahtuma, jossa esitellään laajasti alan tuotteet, palvelut ja uudet ratkaisut. Lisäksi tapahtuma on erinomainen paikka verkostoitua ja hankkia tuoreimmat tiedot nopeaan tahtiin kehittyvältä alalta. ICT-ratkaisujen, energiansäästökysymysten, palveluiden ulkoistamisen ja sitä kautta kilpailukyvyn merkitys logistiikassa tulee kasvamaan, joten tällaiselle kohdennetulle tapahtumalle riittää kysyntää jatkossakin, kertoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mika Laatikainen Jungheinrich Lift Truck Oy:stä.

– Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messut pidetään Tampereella syksyllä 2016, jolloin valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille, toteaa johtaja Heikki Ojanperä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:stä.

Edellisen kerran huhtikuussa 2013 järjestetyillä Logistiikka-messuilla oli 124 näytteilleasettajaa. Messut pidettiin osittain samaan aikaan Expomark Oy:n ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toteuttamien Teolliset Palvelut -messujen kanssa. Yhteensä nämä tapahtumat kokosivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin 5600 alan ammattilaista ja päättäjää. Ensisijaisesti Logistiikka-messuille rekisteröityi 3562 kävijää.

LISÄTIEDOT: www.logistiikkamessut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi