Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Sisu Polar koeajokiertue päästää asiakkaat rattiin

KoeajoSisuUusi Sisu Polar mallisto on asiakkaiden koeajettavana koko maan kattavalla kiertueella. Kaikkiaan 13 paikkakunnalle ulottuva Nyt Se On Ajettava -kiertue käynnistyy 13.5. Karjaalta ja jatkuu mm. Joensuun, Rovaniemen, Oulun ja Tampereen kautta Turkuun, jossa viimeinen koeajopäivä järjestetään 28.5.

[rivi korkeus=1]

 

Kiertueella on koeajettavana kaksi uuden sukupolven tehdasvarusteltua Sisu Polar mallia. Viisiakselisessa Sisu Rock 10×4 maansiirtoautossa on 13 litran 510 hv/2500 Nm moottori, automatisoitu PowerShift 3-vaihteisto ja 2,3 metriä leveä makuuohjaamo.

Neliakselisessa Sisu Timber 8×4 puutavara-autossa on 16 litran 625 hv/3000 Nm moottori, automatisoitu PowerShift 3-vaihteisto ja 2,5 metriä leveä tasalattiainen korkea tilaohjaamo.
– Asiakkaat ovat olleet todella kiinnostuneita uudesta mallistosta. Nyt voimme tarjota mahdollisuuden päästä omakohtaisesti kokeilemaan Sisu Polarin uusia ominaisuuksia, kertoo Sisu Auton tuoteryhmäpäällikkö Jani Koskinen.

Sisu Polar malliston tuotanto on parhaillaan käynnistymässä ja ensimmäiset asiakasluovutukset tulevat ajoittumaan alkukesään.
Koko Suomen kattava koeajokiertue toteutetaan yhteistyössä Raskoneen huolto- ja korjaamoverkoston kanssa.

– Tällä haluamme myös viestittää Sisu Auton ja Raskoneen välisestä tiiviistä yhteistyöstä. Sisu asiakkailla on käytettävissään kaikkiaan 20 Raskoneen raskaan kaluston korjaamopalveluihin erikoistunutta toimipistettä, joista useissa toimii myös Sisu Auton uusien ja vaihtoautojen myynti, Koskinen sanoo.

Raskoneen lisäksi Sisu asiakkaita palvelevat valtuutetut Veho Hyötyajoneuvojen, E. Hartikaisen ja yksittäisten yrittäjien huoltokorjaamot. Sisu huoltoverkosto onkin maan laajin raskaan kaluston korjaamoverkosto.

[rivi korkeus=1]

Koeajokiertueaikataulu

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi