Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi lehti: Toimitusketju & Turvallisuus

Toimitusketju & TurvallisuusToimitusketju & Turvallisuus on uusi suomalainen julkaisu, joka kuljettaa lukijansa turvallisuusaiheisten artikkeleiden mukana toimitusketjun alkupisteestä aina loppuasiakkaalle asti. Toimitusketju on muutakin kuin joukko logistisia toimintoja. se on kokonaisuus, jossa turvallisuus ja riskienhallinta vaikuttavat kaikkeen.

Julkaisu kokoaa yhteen ja jakaa uutta tietoa, kokemuksia, parhaita käytäntöjä ja ajankohtaisia teemaan kohdistuvia aiheita. Lehden lukijakuntaa ovat kaikki toimitusketjun osapuolet – valmistajista jälleenmyyjiin, unohtamatta osana ketjua toimivia ulkoisia palvelutoimittajia, kuten turvallisuusalan yrityksiä.

Julkaisun jakelu toteutetaan yhdessä jo 16 vuotta ilmestyneen Kuljetus & Logistiikka – lehden kanssa. Lehti tavoittaa yhdessä verkkojulkaisun kanssa noin 18000 logistiikasta ja turvallisuudesta kiinnostunutta ihmistä. Lehteä jaetaan myös merkittävimmissä logistiikka- ja turvallisuusalan tapahtumissa.

Artikkeli tai mainos julkaisussa takaa yrityksenne näkyvyyden kohdennetusti logistiikka- ja turvallisuusalan piirissä. Ensimmäinen numero ilmestyy Tampereen EuroSafety –messujen yhteydessä, marraskuussa 2014.

Tilaa lehdestä on jo saatavilla.

Lue lisää lehdestä ja lataa mediakortti osoitteessa

www.toimitusketjujujaturvallisuus.fi/media2014/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi