Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ainutlaatuinen kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma

Kuva: Fredrik Biehl Ruotsista tuo autonäyttelyyn tämän upean vuoden 1971 Peterbilt jenkkirekan.
Kuva: Fredrik Biehl Ruotsista tuo autonäyttelyyn tämän upean vuoden 1971 Peterbilt jenkkirekan.

Power Truck Show on ainutlaatuinen ja kansainvälisesti merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma, joka tuo alaa tunnetuksi kaikelle kansalle. Power Truck Show järjestetään 7.-8.8.2015 Kauhavan Alahärmässä Powerparkin näyttely-ympäristössä, jonka kaltaista ei Suomesta toista löydy. Power Truck Show on avoinna perjantaina 9.00-18.00 ja lauantaina 9.00-23.00, jolloin ilta jatkuu valoshow’n merkeissä. Tapahtumaan odotetaan 35 000 kävijää.

[rivi korkeus=1]


 

Viihteellinen kuljetusmessutapahtuma

 

Power Truck Show on noussut vuosien saatossa yhdeksi Pohjoismaiden kovimmaksi kuljetusalan tapahtumaksi. Kuljetusmessuilla ovat muun muassa mukana kuorma-automaahantuojat, joiden panostus messuosastojensa viihtyvyyteen on merkittävä. Kuljetusmessuilta löytyy kuljetusalan ammattilaisille kaikki tarpeellinen tuotteista palveluihin, koulutuksiin ja tietoliikenneratkaisuihin. Power Truck Show’n kuljetusmessut on näytteilleasettajille merkittävä näkyvyyttä ja tunnettuutta luova tapahtuma. Painavaa asiaa on tarjolla perjantaina Palace-hallissa Magnum-teatterissa, jossa seminaarin pääaiheena on mitta- ja massasäädökset sekä poikkeusluvilla kulkevat HCT-yhdistelmät.

 

Huikea autonäyttely sekä valoshow

 

Yli 300 näyttelyautoa ottavat messuyleisön vastaan perjantaista lähtien autonäyttelypuolella. Autot saapuvat näyttelyyn torstaina, jolloin autot pestään ja puunataan loistokuntoon. Osa näyttelyyn tulevista autoista saapuu paikalle rekkaconvoyn mukana Helsingistä Alahärmään, joka on pysäyttävä näky maantiellä. Uusia autonrakentajia on ilmoittautunut sankoin joukoin mukaan ja heillä on mahdollisuus nousta 10 parhaan valioluokkaan yleisöäänestyksen kautta. Autonäyttelyssä on mukana kovia alan nimiä kymmenestä eri Euroopan maasta. Autonäyttelyssä ovat mukana niin viimeisen päälle rakennetut kuorma-autot kuin siistit työajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, USA Cars sekä tuningautot. Autonäyttely huipentuu lauantai-iltana palkintojen jaon jälkeen valoshow’hun, joka takaa tunnelmallisen ja hyväntuulisen lopetuksen huipputapahtumalle.

 

Pienoismallit ovat esillä lauantaina Palace-hallin sisällä ja tänäkin vuonna saadaan ihastella upeita käsitöinä tehtyjä pienoiskuorma-autoja erittäin kattavalla osastolla.

 

Monipuolista ohjelmatarjontaa koko perheelle

 

Tutuksi tullut juontajapari Laura Ruohola ja Jussi Mikkola ohjaavat jälleen ohjelmaa täynnä olevien päivien kulkua. Autonäyttelypuolella muun muassa tv:stä tuttu Latelan porukka on esittelemässä kolmannella tuotantokaudella rakennettua Party Bussia. Huikeaa meininkiä on luvassa, kun esiintymisvuorossa ovat Crazy Driversin Monstertruck Show sekä monsterikyytitystä yleisölle, Sebastian Westbergin hurjat Freestyle Motocross hypyt sekä Tommi Ahvalan Supertrial Stunt Show. Suomi ja Hollanti kohtaavat toisensa Bullboy Vetoareenalla Truck Pullingin maaottelussa. Hollannin nelinkertainen mestari Team van Vlastuin Agro haastaa Suomen Mestarit Sauli Kivimäen ja Pekka Herlevin. Tänä vuonna pääsee ensimmäistä kertaa seuraamaan radio-ohjattavien kuorma-autojen ja työkoneiden ajelua omalla RC-kentällä. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos tulee esittelemään paloautokalustoa, johon pääsee tutustumaan. Sen lisäksi pelastuslaitoksen osastolla opetellaan hätäilmoituksen tekemistä sekä soittamaan numeroon 112. Miss Power Truck naiskaunottaret pyörähtelevät lavalla ja messualueella ja heistä valitaan lauantaina Miss Power Truck voittaja. Päälavalla pääsee nauttimaan myös rennosta musiikista.

 

Powerpark järjestää messujen viralliset Rock Night jatkobileet (K18) perjantaina ja lauantaina. Perjantaina esiintyvät Elonkerjuu, Steve’n Seagulls ja Melrose sekä lauantaina Dr. Alban, Waldo´s People, Daze ja Dj ICE K.

 

Lisätiedot www.powertruckshow.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi