Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Renault Trucks lanseeraa T High tasalattiaohjaamomallin Suomen markkinoille

Renault_Trucks_T_High - tasalattiaohjaamomalliRenault Trucks tuo Suomen markkinoille nyt myös T High eli tasalattiaohjaamomallin. T High kuorma-auton ohjaamon lattia on tasainen, sillä moottoritunneli puuttuu. Ohjaamon seisomakorkeus on jopa 213cm ja ohjaamon takaosan leveys 250cm. Renault Truck T High tasalattiamalli soveltuu erityisen hyvin mukavuutta ja tilavuutta arvostavalle kaukokuljetusten kuljettajalle.

Erityisesti pitkissä kuljetustehtävissä kuljettajan mukavuuteen vaikuttaa ohjaamon tilavuus. Kyseessä on Tanskan ja Norjan myydyin Renault Trucks T kuorma-automalli.
Ensimmäinen Renault Trucks T High tasalattiamallin esittelyauto tulee Suomeen kevään aikana.
– Renault T High tuo nyt huippuluokan tilat myös T-sarjaan uuden tasalattiamallin myötä. T High on varustettu aina vääntävällä ja taloudellisella 13-litraisella moottorilla, tehovaihtoehdot ovat 440hv, 480hv ja 520hv. Uusi High Sleeper on edistysaskel legendaariseen Magnumiin verrattuna, ohjaamo on entistä tilavampi ja laatu on noussut myös uudelle tasolle. Kilpailijoihin verrattuna T High tarjoaa yhden markkinoiden tilavimmista ohjaamoista ja erinomaisen työskentely-ympäristön kaukoliikenteen vaativiin kuljetustehtäviin, Renault Trucks tuotepäällikkö Mikko Aules kertoo.
T Sleeper malliin verrattuna T High ohjaamoa on korotettu 20cm, jonka johdosta lattiasta on saatu täysin tasainen ja seisomakorkeus on huikea 213cm. Muuten T High eroaa normaalista T:stä mm. korkeammalle jatkuvasta maskista.

 • T High Sleeperin kattavaan vakiovarustukseen kuuluvat mm.
 • Sähköinen ohjaamon kippaus
 • Yläpeti
 • Comfort kuljettajan istuin
 • Ilmajousitettu ohjaamo
 • Aurinkolippa
 • Sähköinen häikäisysuoja edessä
 • Radio CD Bluetoothilla
 • Ilmajousitettu matkustajan istuin
 • 3-portainen ratin säätö
 • 4+2 kaiutinta

Renault Truck T-Sarja on vuoden kuorma-auto 2015
23. syyskuuta 2014 Renault Trucks T äänestettiin International Truck of the Year 2015 -palkinnon voittajaksi. International Truck of the Year -palkintolautakuntaan kuului 25 toimittajaa kansainvälisistä ammattilehdistä. Renault Trucks T-sarja keräsi yhteensä 129 pistettä, 48 toiseksi sijoittunutta kilpailijaa enemmän. Palkintolautakunta koostui 25 toimittajasta, jotka työskentelevät 25 kansainvälisessä hyötyajoneuvoalan ammattilehdessä.

Palkintoraadin mukaan Renault Trucks T:n panos maantiekuljetusalan kehityksessä on ollut kuluvana vuonna kaikkein suurin. International Truck of the Year -palkintolautakunta myönsi palkinnon Renault Trucks T -kuorma-autolle seuraavin perustein: tekniset innovaatiot, mukavuus, turvallisuus, suorituskyky ajossa, polttoainesäästöt, ajoneuvon ympäristöjalanjälki sekä omistamisen kokonaiskustannukset. Palkintolautakunta nosti esiin Renault Trucks T:n ominaisuuksia ja mainitsi erityisesti huipputason ratkaisut aerodynamiikan alueella, sekä mukavat oltavat kuljettajille, niin ajossa kuin levossakin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi