Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Sisälogistiikan ammattitapahtumassa näet alan tulevaisuuden suuntaukset!

sisis_webToista kertaa järjestettävä Sisälogistiikka 2015 on kaksipäiväinen ammattitapahtuma sisälogistiikan ja materiaalin käsittelyn ammattilaisille.

Ensimmäistä kertaa järjestetty Sisälogistiikka 2014 Messukeskuksessa onnistui hienosti, keräten kahden tehokkaan tapahtumapäivän aikana 3868 kävijää tutustumaan tapahtumakokonaisuuden yli 150 näytteillesasettajan tuotteisiin ja palveluihin.

Paikan päällä ammattilaiset tutustuvat uusien ja nykyisten toimittajien monipuoliseen valikoimaan. Ammattitapahtumassa korostuu kasvotusten kohtaaminen, verkostoituminen ja tulevaisuuden suuntauksien esilläolo. Tämä on ammattitapahtuma täynnä tietoa, inspiraatiota ja uusia ideoita!

Ole esillä ammattitapahtumassa 7.-8. lokakuuta Messukeskuksessa.

[rivi korkeus=1]

 

Sisis1_webRinnakkaistapahtuma
Sisälogistiikka-ammattitapahtuma luo toimivan synergian pakkausalan ykköstapahtuman Empackin 2014:n rinnalle.

Jo viidennen kerran järjestettävä Suomen laajin pakkausalan ammattitapahtuma, Empack 2015 järjestetään Sisälogistiikan rinnakkaistapahtumana. Empack kokoaa kaikki pakkausratkaisuiden tarpeet kahdeksi päiväksi saman katon alle.

Samaan aikaan Messukeskuksessa
Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään uusi teollisuuden ja teknologian suurtapahtuma Teknologia ’15 tapahtumakokonaisuuden sisältäen Automaatio, Mecatec, Hydrauliikka&Pneumatiikka, Elkom, Finntec, Tooltec ja Jointec -tapahtumat.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi