Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

FinnFreight nousukiidossa

FinnFreight2Huolitsemiensa lentorahtien tavoin FinnFreightin tulos on ollut viime vuodet nousukiidossa. Perheyrittäjä pärjää huolintayritysten kiristyneessä kilpailussa nopealla toiminnalla ja henkilökohtaisella palvelulla.

Helsinki–Vantaan lentokentän lähistöllä sijaitsevalla kuljetus- ja huolintaliike Finn- Freight Oy:llä on riittänyt viime vuodet tekemistä. Tilikauden tulos on kirinyt ylöspäin joka vuosi 2010-luvulla ja liikevaihto lähentelee viittä miljoonaa euroa.

– En osaa sanoa, mistä nousu johtuu. Ilmeisesti työt on tehty hyvin ja kulut pidetty kurissa. Olemme pieni perheyritys, joka pärjää palvelulla, nopealla toiminnalla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Meillä on hyvä sekoitus vanhoja ”jääriä” ja nuorta polvea kasvamassa, FinnFreightin toimitusjohtaja Sami Hedström sanoo.

Palvelu tarkoittaa, että yksi yhteyshenkilö hoitaa asiakkaan tilauksen, eikä hommaa kierrätetä eri osastoilla, eri ihmisillä. Välikäsiä ei ole.

Hedström on seurannut huolintaliikkeiden maailmaa koko työikänsä ja huomannut huolintaliikkeiden välisen kilpailun kiristyneen. Samoin on kiristynyt työtahti, lähinnä sähköpostien myötä. Faxien aikakausi oli leppoisampi.

– Nykyään on oltava mukana 24/7, jos yleensä haluaa mukana olla. Vahvuutemme löytyy lentorahdin käsittelyssä. Reagoimme nopeasti asiakkaiden pyyntöihin ja saamme tavarat nopeasti matkalle.

Kerran tosin kävi niin, että mikään lentokone ei lentänyt Suomesta Amerikkoihin tarpeeksi nopeasti. Silloin Finn- Freight järjesti asiakkaalle oman rahtikoneen ja 80 dieselmoottoria saatiin ajoissa Chicagoon.

Lentorahdin lisäksi FinnFreight järjestää meri- ja tieliikennekuljetukset, joko satamasta satamaan tai osoitteesta A osoitteeseen B, mistä tahansa, minne tahansa.

>>> Lue koko artikkeli ilmaiseksi verkkolehdestä

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi