Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Power Truck Show Kuljetusmessut 2016 – vuoden merkittävin kuljetusalan tapahtuma Suomessa

Power Truck Show 2016Power Truck Show’n ammattiväelle suunnattu Kuljetusmessut 2016 on vuoden ainoa merkittävä kuljetusalan ammattimessutapahtuma Suomessa. Tänä vuonna kuljetusmessut on saanut mittavat puitteet, kun messuosastoja on myyty ennätysmäärä.

– Kovan kysynnän vuoksi olemme jatkaneet kuljetusmessujen näyttelyaluetta niin sanotulle U4-näyttelyalueelle, kertoo Ari Nukala. Kotimaisten toimijoiden lisäksi messuilla nähdään Suomen markkinoille pyrkiviä yrityksiä muun muassa Ruotsista, Virosta sekä Latviasta.  Kuljetusalan ammattilaisille suunnattu Kuljetusmessut 2016 on viihteellinen ammattimessutapahtuma, jossa näytteilleasettajat ovat panostaneet messuosastojen näyttävyyteen, viihtyvyyteen ja kokoon sekä työnäytöksiin. Viime vuoden kuljetusmessut sai kiitosta hyvistä järjestelyistä, kaupallisista tapahtumista sekä uusien asiakassuhteiden luonnista.

Mukana Power Truck Show’n Kuljetusmessut 2016 ammattimessutapahtumassa ovat kaikki kuorma-automaahantuojat, kalusto- ja laitevalmistajat, päällirakentajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palveluiden tarjoajat sekä viranomaiset ja järjestöt.

http://www.powertruckshow.fi/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi