Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Säästä rengaskuluissa

tireRaskaan kaluston renkaat ovat usein erittäin kalliita. Tästä seuraa muunmuassa sitä, että tienposkesta löytyy räjähtäneitä perävaununrenkaita ja niiden jäänteitä. Renkaiden kanssa voi kuitenkin säästää, ja siten pitää renkaat riittävän hyvässä kunnossa menemättä budjetista suhahtaen ylitse. Renkaat ovat kuitenkin tärkeä osa auton liikenneturvallisuutta, ja hyvät renkaat voivat vielä pelastaa tilanteen, tai ainakin lieventää seurauksia.

Osta renkaat netistä

Netistä on voinut ostaa auton ja moottoripyörän renkaita jo ties kuinka kauan, mutta nyt myös suurempia renkaita voi tilata helposti ja näpärästi netistä. Renkaiden ostaminen verkkokaupasta on helppoa, sillä suurista varastoista löytyy kokoja ja malleja joka lähtöön. Rengasliikkeen kanssa saatat joutua valitsemaan todella kapeasta valikoimasta renkaat, jotka eivät vastaa hakemaasi täysin. Yksi hyvä rengasverkkokauppa on Rengas-Outlet, jonka hakutoiminnolla löytää tarvitsemansa tuotteet näppärästi. Toimitus on nopea, joten et häviä aikaa juuri ollenkaan verrattuna siihen, että itse hakisit renkaat joltakin varastolta.

 

Vertaile hintoja

Renkaita saa monesta paikasta pitkin internetin ihmemaata, joten kannattaa vertailla hintoja, toimitusaikoja ja toimituskuluja kauppojen välillä saadakseen parhaan tarjouksen. Monille tuotteille on ollut hintavertailusivustoja jo kauan, varsinkin elektroniikalle ja muille vastaaville. Nyt renkaillakin on oma hintavertailunsa, joka löytyy osoitteesta Renkaat.com. Sivusto vertaa usean eri rengaskaupan hintoja keskenään, ja näyttää niiden toimitusehdot ja muut vastaavat tärkeät tiedot. Renkaiden ominaisuuksista saa tietoa joko käymällä myyjän sivuill, tai katsomalla suoraan Renkaat.Comista.

 

Älä aja enää huonoilla renkailla

Huonot renkaat ovat vakava riski liikenteessä, varsinkin raskaan kaluston kanssa, sillä huono pito, tai pahimmassa tapauksessa totaalinen pidon menettäminen voi johtaa hirveisiin onnettomuuksiin. Yksi tälläinen tapaus tapahtui Konginkankaalla, vaikka tapaukseen vaikuttikin enemmän erittäin huonot olosuhteet. Renkaiden tulee kuitenkin olla sellaisessa kunnossa, että kontrolli voidaan jotenkuten säilyttää äärimmäisissäkin olosuhteissa, joten rengaskaupoilla kannattaa kiinniittää hinnan lisäksi huomiota ominaisuuksiin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi