Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Alihankinta 2017 keskittyy kumppanuuteen – onhan verkostosi ajan tasalla?

Kansainvälinen teollisuusala tapaa Tampereella 26.– 28.9.2017 jo 27. kertaa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Tämän vuoden teema on jatkuvasti merkitystään kasvattava kumppanuusverkosto, ja Alihankinta 2017 -kumppaniyrityksenä toimii MSK Group Oy.

Viime Alihankinta-messuilla jo uumoiltiin, että lähteekö se teollisuuden kone käyntiin – ja sehän lähti. Syksyllä projekteja viriteltiin ja nyt niitä suunnitellaan ja käynnistellään. On siis aika varmistaa, että yrityksen koko verkosto pystyy vastaamaan mahdollisesti kasvaneisiin tarpeisiin. Alihankinta-messut onkin tehokas tapa sekä kartoittaa mahdolliset uudet kumppanit että selvittää, mikä teollisuuden ala nyt vetää, kuvaa myyntiryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Alihankinta on tärkeä kohtaamispaikka

Alihankinta 2017 -messujen kumppaniyrityksenä toimii kauhavalainen monialainen korkean teknologian perheyritys MSK Group Oy. Paikallisen toiminnan vastapainoksi konserni tavoittelee yhä vahvempaa kansainvälistä asemaa. Aiempien vuosien Alihankinta- kumppaniyrityksiä ovat olleet Ponsse Oyj (2014), Normet Oy (2015) ja Sandvik Mining and Construction Oy (2016).

– Alihankinta-messut ovat tärkeä vuosittainen kohtaamispaikka asiakkaidemme kanssa ja tämän vuoden teema – kumppanuusverkosto – on oleellinen osa toimintaamme. MSK:lla on kokemusta pitkäaikaisista kumppanuuksista. Konsernin arvoissa korostuu rehellisyys, reiluus, avoimuus, luotettavuus ja jatkuva halu kehittää toimintoja asiakkaidemme parhaaksi. Näillä vahvuuksilla olemmekin saaneet asiakkaiksemme pitkäaikaisia kumppaneita, toteaa MSK Groupin konsernijohtaja Timo Lehtioja.

– Kilpailukyky ja kustannustehokkuus ovat asioita, joita alihankintaliiketoiminnassa ei voi sivuuttaa. Toimintaympäristömme on muuttunut voimakkaasti viime vuosina ja omaa kilpailukykyä on pidettävä jatkuvasti yllä prosesseja kehittämällä ja teknologiaan investoimalla. Etenkin näin orastavan nousukauden kynnyksellä on syytä antaa arvoa toimittajaverkoston joustavuudelle ja venymiskyvylle. Siinä me suomalaiset olemme maailman huippua, Lehtioja jatkaa.

Kuva: Merja Ojala

 

Alihankinta 2017

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi