Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Houkutteleva syksyn veneilytapahtuma Turussa – VENEXPO!

Odotettu Venexpo-tapahtuma tuo isänpäiväviikonloppuun säpinää ja veneilytunnelmia! Venexpo esittelee uutuusveneitä sekä tarjoaa loistavan mahdollisuuden hankkia vene hyvissä ajoin ennen seuraavaa kesää! 

VENEXPO ON MAKSUTON

Venexpo osuu ihanteelliseen ajankohtaan, jolloin on juuri sopiva hetki unelmoida tulevasta kesästä ja venematkoista. Tänä syksynä väkeä odotetaan paikalle runsaasti, sillä Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Venexpo on kävijöille maksuton! Kannustamme lahjoittamaan pääsylippuun varatut rahat hyvään tarkoitukseen, Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.


Pidä Saaristo Siistinä ry tekee näkyvää ja konkreettista ympäristönhuoltotyötä meri- ja järvialueilla. Apuasi tarvitaan, joten lahjoita kätevästi tekstiviestillä! Lahjoitukset ohjataan suoraan puhtaampien vesistöjen puolesta tehtävään työhön.

Turun Messukeskuksen A-halli on ns. isojen veneiden halli. Hallissa on myös vesiallas, jossa pääsee mm. testaamaan taitojaan kauko-ohjattavien veneiden ohjauksessa. B-hallissa taas esittäytyvät mm. tasokkaat vaihtoveneet, huoltopalvelut sekä venetarvikkeet. Lisäksi esillä ovat puiset klassikkoveneet. Muina teemoina messuilla on mm. sähköinen liikkuminen.

Tule mukaan tekemään kauppoja Turkuun!

TURUSSA ON JO ENSI KESÄ. JA ENSI KESÄN VENEET!

#venexpo #venemessut #turunmessukeskus

Aukioloajat

  • To 13-19 (lehdistölle 11-13)
  • Pe 13-19
  • La 10-18
  • Su 10-18
  • Paikoitus 6€
  • Vaatesäilytys 2,5€

Tapahtuman sivut:

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/venexpo/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi