Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

IKEA-tavaratalojen yhteyteen yhteiskäyttöautoja

IKEA Suomi ja DriveNow Finland ovat sopineet IKEA-tavaratalojen parkkipaikkojen käytöstä osana DriveNow-yhteiskäyttöautopalvelua. Palvelu täydentää olemassa olevaa kuljetustarjontaa ja mahdollistaa IKEA-käynnit pääkaupunkiseudun tavarataloissa entistä joustavammin myös autottomille asiakkaille. Palveluun kuuluu myös sähköautoja.

IKEA Suomen ja Drive Now Finlandin yhteistyön myötä asiakkaat voivat yhdistää julkisen liikenteen, yhteiskäyttöauton, vuokrapakettiauton ja IKEA-bussin haluamallaan tavalla ja ostostensa mukaan.

– Meille on tärkeää, että olemme asiakkaidemme saatavilla. Yhteistyö DriveNow Finlandin kanssa, kuten myös ilmainen IKEA-bussi ja erilaiset kuljetuspalvelumme, antavat mahdollisuuden asiakkaillemme valita sopivimman mahdollisen kuljetus- ja liikkumismuodon tarpeidensa mukaan, IKEA Suomen asiakkuusjohtajaTarja Sallanen kertoo.

Yhteiskäyttöautopalvelu DriveNow perustuu joustavaan minuuttihinnoitteluun auton käytön mukaisesti ja auton voi ottaa käyttöön miltä tahansa DriveNow-palveluun kuuluvalta parkkipaikalta, eikä autoa tarvitse palauttaa samaan paikkaan.

–      Vastuullisuus on meille tärkeää ja siksi onkin hienoa, että DriveNow-palvelussa on mukana myös sähköautoja, joiden lataaminen onnistuu myös tavaratalojemme yhteydessä. Näin liikkuminen on entistä päästöttömämpää ja sujuvampaa. Parempi arki on myös kestävää ja siksi haluamme yhteistöissämme painottaa sekä asiakkaiden tarpeiden kohtaamista, että vastuullisuusnäkökulmia, Sallanen jatkaa.

IKEA-tavaratalot Espoossa ja Vantaalla ovat nyt mukana DriveNow-palvelussa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi