Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

IVECO Daily voitti kestävän kehityksen palkinnon, ”Sustainable Truck of the Year”, toisena vuotena peräkkäin

IVECOn Daily Natural Power on voittanut ”Sustainable Truck of the Year 2018”-palkinnon pakettiautojen kategoriassa vain päiviä virallisen julkistamisensa jälkeen.

Palkinto, jonka takana on ”Vado e Torno”-lehti yhteistyössä LifeGaten kanssa, esiteltiin kierrätystalouden, kuten materiaalien ja energian talteenoton sekä kestävän kehityksen tärkeimpien toimijoiden Ecomondo 2017 -messuilla.

Daily Natural Power kuuluu täysin uuteen Daily Blue Power -tuoteperheeseen, joka tarjoaa kolme erilaista teknologiaa:

  • Daily Natural Power: Kevyiden hyötyajoneuvojen (LCV) markkinoilla ensimmäinen paineistettua maakaasua käyttävä ajoneuvo, jossa on 8-nopeuksinen automaattinen vaihdelaatikko ja joka tarjoaa täydellisen matalien päästöjen ja optimaalisen ajettavuuden kaupungeissa yhdistelmän – ja käytettäessä polttoaineena biometaania, ajoneuvon CO2-päästöt vähenevät 95 %, lähes nollatasoon;
  • Daily Euro 6 RDE 2020 -valmius: Ensimmäinen LCV, joka on valmis noudattamaan vuoden 2020 todellisten ajoaikaisten päästöjen (Real Driving Emissions) mukaisia arvoja Netherlands Organisation for Applied Scientific Researchin (TNO) verifioinnin mukaisesti. Ainoa laatuaan markkinoilla.
  • Daily Electric: päästötön ajoneuvo, joka mahdollistaa jakelutoimitukset jopa tiukimpien liikennerajoitusten kaupungeissa.

Daily Natural Power voitti arvostetun kestävän kehityksen ”Sustainable Truck of the Year 2018” -palkinnon pakettiautokategoriassa. Palkinnon takana on ”Vado e Torno” -lehti yhteistyössä Milanon yliopiston kanssa, ja sen tarkoituksena on esitellä vuoden 2017 hyötyajoneuvomarkkinoilla saatavilla olevia uusia teknologioita.

IVECO Daily Natural Power – ”Sustainable Truck of the Year 2018”

Daily Natural Power on osa Daily Blue Power -tuoteperhettä, jonka IVECO julkisti virallisesti 4.lokakuuta 2017 uuden New Daily Centerin, tehtaanmyymälän ja Dailyä esittelevän keskuksen, avajaisissa Suzzarassa.

Suzzarassa valmistettu uusi Daily Blue Power -tuoteperhe on kestävä liiketoiminnan kumppani kaupunkialueilla toimiville kuljetustoimijoille, ja sen tarkoituksena on uuden rajoittamattomat toimitukset -konseptin avulla vapauttaa toimijat kaupunkien yhä kiristyvien liikennevaatimuksien rajoituksista.

Daily Natural Power, Sustainable Truck of the Year -palkinnon voittaja, yhdistää IVECOn kestävän kehityksen mukaisen maakaasuteknologian ja luokkansa ainoan 8-vaihteisen Hi-Matic-vaihteiston täydellisen ajomukavuuden, ja toimii parhaana ratkaisuna kaupunkialueiden kuljetuksiin. Ajoneuvo tarjoaa vankkuutta, suorituskykyä ja legendaarista luotettavuutta, josta Daily on tunnettu yhdistettynä parempaan ajomukavuuteen, merkittävästi matalampaan polttoaineen kulutukseen, erittäin alhaisiin päästö- ja CO2-arvoihin sekä luokkansa parhaaseen ajettavuuteen.

Mauro Delle Fratte, Italian Exhibition Groupin Brand Manager, jakoi palkinnon Mihai Daderlatille, IVECON Italian markkinoiden Business Directorille 21.:nnessä Ecomondossa, Euroopan johtavilla vihreän ja kierrätystalouden messuilla Riminissä, jotka järjestettiin 7.-10. marraskuuta 2017.

Maurizio Cervetto, ”Vado e Torno” -lehden General Manager, kommentoi Daily Natural Powerin voittamaa palkintoa seuraavasti: ”IVECO on ottanut uuden merkittävän askeleen kohti kestävää kehitystä Daily Natural Powerin myötä. Moottori, joka tuottaa saman vääntömomentin kuin vastaava diesel-versio, yhdistyy erinomaiseen vaihteistoon, joka tarjoaa tasaisimman mahdollisen käytön, ja parantaa näin käyttömukavuutta ja parantaa kaasukäyttöisen Dailyn tarjoamia etuja. Malli tuottaa 4 desibeliä vähemmän melua kuin diesel-versio, sen päästötaso on matalampi ja hiukkaspäästöt käytännössä olemattomat. Lisäksi rajoitetun liikenteen alueet ja yölliset tehtävät kaupungin keskustoissa eivät ole enää mahdottomia tehtäviä. Valikoima on täydellinen.”

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi