Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ruotsalainen huippukokki Tommy Myllymäki suunnittelee Finnairin business-luokan vuoden 2018 nimikkomenut

Kuva: Finnair

Ruotsalainen huippukokki Tommy Myllymäki on Finnairin vuoden 2018 Signature Chef. Tommy Myllymäen suunnittelemaa nimikkomenua tarjoillaan Finnairin Helsingistä lähtevien lentojen business-luokan asiakkaille 7. helmikuuta 2018 lähtien. 

Suomalaistaustainen Tommy Myllymäki on Ruotsin tunnetuimpia kokkeja ja toimii mm. kahden tukholmalaisravintolan, Richen ja Sturehofin, luovana johtajana. Tommy Myllymäki tunnetaan selkeästä, kunkin kauden mukaisesta ruuasta, jossa maku ja tuoreet raaka-aineet ovat pääasia. Hän on myös hiljattain julkaissut uuden Sallad-keittokirjan.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme pohjoisen selkeitä makuja. Tommyn lähestymistapa ja mutkaton ruokafilosofia sopivat tähän erinomaisesti”, sanoo Finnairin tarjoilukonsepteista vastaava Maarit Keränen.

”On ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä Finnairin kanssa. Ilmassa tarjottavaan ruokaan liittyy joitakin rajoituksia, mutta myös paljon mahdollisuuksia. Minulle on tärkeää, että ruoka on puhdasta, selkeää ja aina kauden mukaisesta – yksinkertaisesti siis hyvää ruokaa ja hyviä makuja”, sanoo Tommy Myllymäki.

Helmikuusta lähtien tarjoiltavaan menuun kuuluu muun muassa graavattua lohta kurkun, kukkakaalin ja piparjuuren kera, maa-artisokkakeittoa sekä häränposkea, juuriselleriä ja lehtikaalia.

Yhteistyö Tommy Myllymäen kanssa on jatkoa Finnairin vuonna 2013 aloittamalle Signature Chef -ohjelmalle, jossa huippukokit suunnittelevat Helsingistä lähtevien kaukolentojen business-luokan menut. Finnair on tehnyt yhteistyötä myös kiinalaisen huippukokin ja Master Chef -tuomarin Steven Liun kanssa Kiinasta Suomeen tulevilla lennoilla sekä Hongkongissa FINDS-ravintolaa pitävän Jaakko Sorsan kanssa Hongkongista Helsinkiin tulevilla lennoilla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi