Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Auto 2018 – Autoilun superviikonloppu Helsingin messukeskuksessa

Nyt jo toista kertaa järjestettävä Auto 2018 -koeajotapahtuma starttaa tänään Helsingin Messukeskuksessa. Automaahantuojien upeat uudet autot täyttävät kaksi hallia ja koeajoon on tulossa lähes 200 autoa.

Auto 2018 tarjoaa autoista kiinnostuneille ja uuden auton hankintaa suunnitteleville hyvän mahdollisuuden nähdä laaja tarjonta eri automerkkien uutuuksista ja tehdä vertailuja. Osastoilla on esillä uutuusmallit ja niitä voi myös koeajaa. Koeajot lähtevät sisätiloista. Viime kerralla vuonna 2016 koeajoja tehtiin yli 2500. Tapahtuma tarjoaa myös elämyksellistä ohjelmaa.

Mukana tapahtumassa ovat tänä vuonna muun muassa Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat,  Suzuki, Skoda, SsangYong, Subaru, Toyota ja Volkswagen. Lisäksi esillä on joukko muidenkin merkkien urheilu- ja erikoisautoja.

Vuonna 2016 autoja oli esillä lähes 300. Autojen lisäksi tapahtumassa on autoiluun liittyviä tarvikkeita, varusteita ja palveluita. Alan tuotteita ja palveluita esitellään todennäköisesti tänä vuonna viime kertaista enemmän, sillä tapahtuma on saanut käyttöönsä lisää tilaa ja kiinnostusta riittää. Ensi marraskuussa nähdään ja koeajetaan varmasti myös entistä enemmän sähkö- ja hybridiautoja.

Messukeskus järjestää Auto 2018 -tapahtuman yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa. Tapahtuman yhteydessä on 9.11. Auto- ja Liikennegaala, jonka järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ja Event Management Group yhteistyössä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ja Messukeskuksen kanssa.

Auto 2016 -tapahtuma oli jättimenestys. Uusien autojen esittelytapahtuma järjestettiin Suomessa ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen. Tapahtuman erikoisuutena oli massiivinen koeajotilaisuus.

 

auto2018.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi