Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

The Boston Consulting Groupin tytäryhtiö INVERTO laajentuu Pohjoismaihin

Viime vuonna The Boston Consulting Groupin (BCG) omistukseen siirtynyt INVERTO laajentaa toimintaansa Pohjoismaihin. INVERTO on kansainvälinen tilaus- ja toimitusketjun konsultointiyritys, joka työllistää 150 työntekijää. 

BCG:n tytäryhtiö INVERTO on yksi Euroopan johtavista strategisen tilaus- ja toimitusketjun konsultoinnin asiantuntijayrityksistä. Sen ydinosaamiseen kuuluvat mahdollisuuksien arviointi, strategian kehittäminen ja toteutus sekä suorituskyvyn tehostaminen.

Tähän mennessä INVERTO on palvellut pohjoismaisia asiakkaitaan Saksan, Itävallan, Sveitsin ja Iso-Britannian toimipisteissään, mutta nyt yhtiö avaa Pohjoismaiden toimipisteen. Uusi toimipiste vahvistaa BCG:n ja Inverton jo vahvasti käynnistynyttä yhteistoimintaa. BCG:llä on Pohjoismaissa toimipisteet Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Lähitulevaisuudessa INVERTO aikoo vahvistaa toimintaansa neljässä Pohjoismaassa ja laajentaa tiimiään täyttääkseen pohjoismaisten asiakkaidensa tarpeet.

– Jatkossa pohjoismaiset asiakkaat saavat laajan hankintajohtamisen palvelupaketin yhdestä ja samasta paikasta. Hankintojen optimointi on myös keskeinen osa muutosprosesseja. Niiden avulla onnistuneissa muutosprosesseissa on saatu nopeita säästöjä ja taloudellista pelivaraa investointeihin, toteaa BCG:n pohjoismaiden toimitusjohtaja ja osakas Tuukka Seppä.

Kovassa kilpailutilanteessa olennaista on tunnistaa nopeasti ne alueet, joissa hankintojen optimoimisella voidaan saavuttaa kilpailuetuja.

– Konsultoinnin tarpeen lisääntyminen on seurausta digitalisaatiosta, yhä epävakaammista globaaleista markkinoista sekä vaatimuksista entistä joustavammille rakenteille, toteaa INVERTON toimitusjohtaja Markus Bergauer.

INVERTO on ollut BCG:n tytäryhtiö vuodesta 2017. Kumppanuus INVERTON kanssa tarjoaa BCG:lle tilaisuuden kasvaa ja vahvistaa toimintaansa näillä neljällä markkina-alueella.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi