Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autoklinikka-yhtiöt ostaa Joensuun Autovahinkokorjaamo Oy:n liiketoiminnan

Joensuun Autovahinkokorjaamo Oy siirtyy Autoklinikka-yhtiöiden omistukseen. Yrityskaupan avulla Joensuuhun luotua jo vankalla perustalla olevaa vauriokorjaustoimintaa saadaan kehitettyä seuraavalle tasolle.

Autoklinikka-yhtiöt Oy ostaa Joensuun Autovahinkokorjaamo Oy:n liiketoiminnan. Korjaamo on jo entuudestaan osa Autoklinikan yrittäjäverkostoa, mutta kaupan myötä se siirtyy Autoklinikka-yhtiön omistukseen ketjun omaksi toimipisteeksi.

– Olemme onnistuneet luomaan ensiluokkaista palvelua tarjoavan vankan kivijalan vauriokorjaukselle Joensuussa. Yrityskaupan avulla haluamme varmistaa toiminnalle hyvän ja luotettavan jatkajan, joka pystyy panostamaan korjaamon kehittämiseen myös jatkossa, yrittäjä Sami Tauriainen sanoo.

– Kyseessä on iso ja ensiluokkaista laatua tarjoava monimerkkikorjaamo, jonka modernit tilat vastaavat hyvin Joensuun kokoisen kaupungin tarpeita. Yrittäjät Sami Tauriainen ja Pekka Töhönen ovat tehneet hienoa työtä toiminnan vakiinnuttamiseen Joensuussa, ja Autoklinikan on hyvä jatkaa tästä toiminnan kehittämistä edelleen, Autoklinikan operatiivinen johtaja Ari Hostikka kertoo.

Joensuun Autovahinkokorjaamo Oy:n liiketoiminnan osto on osa Autoklinikan strategista kasvua. Viime vuonna Autoklinikka avasi seitsemän uutta korjaamoa, joista kaksi avattiin uusille paikkakunnille. Lisää uusia toimipisteitä on luvassa myös tänä vuonna.

Autoklinikka Joensuu jatkaa toimintaansa paikallisille tutussa osoitteessa Kuurnankatu 42. Korjaamo on auki arkisin klo 7:30–16:30.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi