Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Samsungin älykäs Music Frame -kaiutin on naamioitu tauluksi

Samsung on viime vuosien aikana esitellyt älykästä kodinelektroniikkaa, joka sulautuu koteihin osana sisustusta. Eräs esimerkki tästä on suuren suosion saavuttanut The Frame -televisio, joka muuttuu tauluksi television ollessa suljettuna.

Älykkäässä Music Frame -kaiuttimessa yhdistyvät tekniikka ja kodinsisustus – ja se näyttää kaikkea muuta kuin tekniseltä vempaimelta.

Uusin lisäys Lifestyle-tuoteperheeseen on Music Frame -kaiutin, joka räätälöidyn designinsa myötä sekä näyttää että kuulostaa hyvältä. Toisin kuin The Frame -televisio, Music Frame voidaan täyttää fyysisillä valokuvilla, aivan kuten mikä tahansa kehys.

Music Frame esiteltiin globaalisti CES 2024 -messuilla, ja nyt se on rantautunut viimein myös Suomeen. Music Frame -kaiuttimen suositushinta on 499 €, ja se on heti tilattavissa osoitteesta Samsung.com/fi.

Kaiutin on saatavilla mustana, ja myöhemmin tänä vuonna lanseerataan myös erilliset valkoiset kehykset, jotka voidaan kiinnittää Music Frameen. Kehykset vievät naamioinnin askelta pidemmälle ja varmistavat, että kaiutin sopii muihin kalusteisiin ja yhä useampaan sisustukseen.

Näin musiikkikuvakehys toimii

Music Frame on yhtä paljon kehys kuin kaiutin, ja toimii sekä itsenäisenä kaiuttimena että täydennyksenä kotiteatterin äänentoistoon. Jos Music Frame on yhdistetty Samsung TV:n tai soundbarin kanssa, se vahvistaa surround-ääntä ja tehostaa bassontoistoa kuuntelukokemuksen parantamiseksi.

Valinnanvapaus yltää myös kaiuttimen asetteluun, sillä sen mukana tulee sekä seinäkiinnike että jalusta. Käyttäjät voivat halutessaan luoda yhteyden useiden Music Frame -kaiuttimien välille ja täyttää kotinsa musiikilla. Musiikin toisto onnistuu kätevästi suoraan puhelimelta Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden avulla.

Kuvakehyksiin asetetun kuvan voi vaihtaa helposti irrottamalla etupaneelin, jossa on paikka tulostetulle valokuvalle tai muulle toivotulle koristukselle. Mukana tulevaan passepartout-kehykseen mahtuu 18,1 x 18,1 cm:n kokoinen kuva.

Huoneeseen mukautuva, laadukas äänentoisto ja Dolby Atmos

Music Frame vakuuttaa sekä tyylikkäällä ulkokuorellaan että sisään kätketyllä teknologiallaan. Kahden 3-tie-kaiuttimen ja patentoidun waveguide-teknologian avulla se täyttää huoneen runsaalla ja tasapainoisella stereoäänentoistolla. Music Frame analysoi ympäröivän tilan SpaceFit Sound Pro -teknologialla, joka säätää äänentoistoa tilan akustiikan mukaan.

Kokonaisuuden viimeistelee Dolby Atmos, joka lisää äänentoistoon uusia ulottuvuuksia ja asettaa kuuntelijan musiikin tai elokuvan keskiöön. Mikäli Music Frame -kaiutin yhdistetään Samsung-televisioon tai soundbar-kaiuttimeen Q-Symphonyn avulla, kaikkien näiden laitteiden äänentoisto synkronoidaan yhdeksi kotiteatterikokemukseksi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi