Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi sähkövertailusivusto Sahkon-hintavertailu.fi avautuu

Suomalaiset sähkönkuluttajat saavat uuden työkalun sähkösopimusten vertailuun ja kilpailuttamiseen, kun Sahkon-hintavertailu.fi -sivusto avautuu tänään. Uusi palvelu tarjoaa helpon ja nopean tavan vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia ympäri Suomen.

Sahkon-hintavertailu.fi on kehitetty kuluttajien tarpeita silmällä pitäen. Palvelun avulla kuluttajat voivat hakea, vertailla ja vaihtaa sähkösopimuksia muutamassa minuutissa syöttämällä palveluun vain muutamia perustietoja. Palvelu kerää ja vertailee ajantasaisia tietoja eri sähköyhtiöiden hinnoista ja sopimusehdoista, tarjoten läpinäkyvää tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän uuden palvelun, joka auttaa suomalaisia säästämään sähkölaskuissaan ja löytämään sopimukset, jotka vastaavat parhaiten heidän tarpeitaan”, sanoo Eemi Tirronen, Sahkon-hintavertailu.fi:n toimitusjohtaja. ”Sähkön hinta on ajankohtainen aihe, ja oikean sopimuksen valinta voi tuoda merkittäviä säästöjä kotitalouksille.”

Sivusto on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja se sisältää useita toimintoja, jotka tekevät sähkösopimusten vertailusta ja vaihdosta suoraviivaista. Kuluttajat voivat hyödyntää esimerkiksi suodattimia, jotka rajaavat sopimuksia heidän toiveidensa mukaan, kuten uusiutuvan energian, sopimuksen keston tai kulutusvaikutuksen perusteella.

Lisäksi Sahkon-hintavertailu.fi tarjoaa kattavat ohjeet ja vinkit sähkösopimuksen valintaan sekä uutisia ja päivityksiä sähkömarkkinoilta, auttaen kuluttajia pysymään ajan tasalla alan muutoksista.

Sivusto on nyt avoinna ja palvelu on käyttäjille maksuton. Käy osoitteessa www.sahkon-hintavertailu.fi ja tutustu uuteen, helppokäyttöiseen tapaan kilpailuttaa sähkösopimukset.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi