Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tässä on huutokaupat.comin kevään erikoisimmat menopelit

Kevät on saanut verkkohuutokauppa Huutokaupat.comin valikoiman kukoistamaan mitä erikoisemmista menopeleistä. Hupiajeluun sopivat menopelit ovat ottaneet paikkansa Huutokaupat.comin katsotuimpien kohteiden joukosta.

Huutokaupat.comin tilastoista voi päätellä persoonallisten menopelien kiinnostavan suomalaisia. Katsotuimpien kohteiden kärki on kevään tulleen täyttynyt kolmipyöräisistä, osin tuunatuistakin koppimopoista. Kärkeen mahtuu muun muassa Disneyn Autot-elokuvan henkeen tuunattu vaaleansininen kiituri, lavalla varustettu kolmipyöräinen sekä punainen ammattitaidolla entisöity Messerschmit-koppimopo.

Koppimopo on tuunattu Autot-elokuvan henkeen.
Tästä koppimoposta on hupia ja hyötyä.
Messerschmit KR200 on ammattitaidolla entisöity.

Autot-elokuvan Guidon henkinen mopedi riemastuttaa varmasti kanssakulkijoita missä vaan kulkeekin. Lavallinen mopo taas voi olla hyödyllinen työkaveri vaikka mökin pihassa tavaroita siirrellessä. Vuoden 1963 Messerschmit KR200 tuo mukanaan menneen ajan koppimopojen energiaa. Me Huutokaupat.comissa uskomme, että hupailusta on myös hyötyä – niin kauppareissuilla kuin muuten vaan.

Kärkeen on tupsahtanut myös kaikenlaisia vesille tarkoitettuja menopelejä. Valikoimasta pisti silmään kirkkovene, joka on jo matkannut seuraavalle soutajaporukalle.Tähän kirkkoveneeseen mahtuu isompikin porukka soutamaan samaan tahtiin. 

Tällä 15 hengen kirkkoveneellä soutaa jo uusi porukka.

Tutustu vielä myynnissä oleviin koppimopoihin:

Jäämme jännityksellä seuraamaan, minkälaiset menopelit kiinnostavat Huutokaupat.comissa kevään vaihtuessa kesään. Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin kauppapaikka myöskin sen takia, että meillä myydään kaikkea maan ja taivaan väliltä. Huutokaupat.comista voi löytää arkeensa niin helpotusta kuin piristystäkin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi