Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Garmin laajentaa Outdoor Maps+:n kattavuutta

Garmin laajentaa Outdoor Maps+:n kattavuutta, joka kattaa nyt myös Euroopan maat. Outdoor Maps+ on TOPO PRO -karttaratkaisu Eurooppaan ja kaikkiin 50 Yhdysvaltojen ja Kanadan osavaltioon.

Yhdellä vuosimaksulla käyttäjät voivat käyttää maailmanlaajuisesti saatavilla olevia karttoja, joiden aineistot sisältävät teitä, polkuja, kiinnostavia kohteita, korkeuskäyriä ja paljon muuta yhteensopivilla Garmin-laitteillaan*.

Outdoor Maps+ täydentää tiettyihin Garmin-älykelloihin ja GPS:llä varustettuihin kämmenlaitteisiin esiladattuja karttoja vieläkin laajemmilla karttaominaisuuksilla, kuten:

Satelliittikuvat: Katso korkearesoluutioinen perspektiivikuva ylhäältäpäin. Fotorealistinen perspektiivi ladataan suoraan yhteensopiviin laitteisiin. Saatavilla maailmanlaajuisesti.

Valon määrä yöaikaan: Löydä parhaat sijainnit ilman häiritsevää valosaastetta vaikkapa tähtien katselua, telttailua tai vain luonnossa liikkumista ajatellen. Saatavilla maailmanlaajuisesti.

HD-korkeusvarjostus: Parannetut kartan yksityiskohdat varjostuksella, joka auttaa visuaalisesti kuvaamaan korkeuseroja ja maaston muotoja. Saatavilla Yhdysvalloissa ja monissa Euroopan maissa.

2D-rakennukset: Euroopan maissa näet karttakerroksen, jossa rakennukset ovat näkyvissä. Tämä voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä käyttäjän mieltymysten mukaan.

Outdoor Maps+ -vuositilaus on nyt ladattavissa hintaan 59,99€.

Outdoor Maps+:n kanssa yhteensopivat tuotteet; Kädessä pidettävät GPSMAP 67 -sarjat, Montana 700- ja Alpha 300 -mallistot sekä älykelloissa fēnix® 7- ja epix -mallistoissa. Napsauta tästä saadaksesi täydellisen yleiskatsauksen Outdoor Maps+:n ominaisuuksista.

*TOPO PRO -tiedot on hankittu premium-palveluntarjoajilta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi