Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autokaupan jätti aikoo uudistaa kaupankäynnin jälleen – “Autoilu on muutakin kuin neljä pyörää ja ratti”

Alle kymmenessä vuodessa yli 700 miljoonan liikevaihtoon kasvanut Saka aikoo jatkaa autokaupan uudistamista. Autojen lisäksi yritys tulee tarjoamaan tulevaisuudessa lähes kaikkea mikä liittyy autoiluun.

SAKAn toimitusjohtaja Petri Poukkula
Sakan toimitusjohtaja Petri Poukkula.

“Emme puhu jatkossa pelkästään autoista, vaan autoilusta. Kun asiakkaalle tulee jokin tarve autoiluun liittyen, tulevaisuudessa hän saa sen meiltä”, toimitusjohtaja Petri Poukkula visioi.

“Edelläkävijyys autokaupassa vaatii uusia toimenpiteitä. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset ja olla aidosti heidän elämänsä ainoa autokauppa, koko autoilun elinkaaren aikana”, hän jatkaa.

Saka on myynyt lyhyestä historiastaan huolimatta jo lähes 200 000 autoa. Saka tuntee asiakkaansa, sekä markkinan tarpeet, joka tarjoaa erinomaisen lähtökohdan myös tuleville kumppaneille. 

“Palveluliiketoimintaa ei tulla rakentamaan pelkästään omien resurssiemme varaan, vaan aiomme ottaa mukaan valittuja kumppaneita esimerkiksi autojen huolenpitoon, varusteluun ja turvallisuuteen liittyen”, Poukkula kertoo. 

Perinteisten renkaiden, huoltojen ja lisävarusteiden lisäksi Poukkula mainitsee esimerkkinä auton lyhytvuokrauksen. Kaikki eivät välttämättä halua omistaa autoa tai ottaa leasingia pitkäksi kaudeksi. Sakalta voisi jatkossa saada hankittua auton vaikkapa kesäloman ajaksi.

“Autoilu on meille sakalaisille muutakin kuin neljä pyörää ja ratti. Haluamme tuoda saman kokemuksen ja fiiliksen myös asiakkaillemme”, hän toteaa.

Sakan hallituksen jäsen Joakim Karske näkee palveluliiketoimintaan laajentumisen hyvin tärkeänä. Karske on Suomen kokeneimpia muotoilun, brändin ja asiakaskokemuksen ammattilaisia. Sakan mukana hän on ollut loppuvuodesta 2021.

“Autokaupan paras asiakaskokemus on ollut keskeinen osa Sakan brändi- ja kasvutarinaa alusta lähtien. Satsaamalla nyt uuteen palveluliiketoimintaan, viemme Sakaa määrätietoisesti kohti autoilun ja auton omistamisen edelläkävijyyttä. Tavoitteemme on tarjota paras ja kokonaisvaltaisin auton omistamisen kokemus asiakkaillemme, oli kyse sitten auton hankinnasta, vaihdosta, myynnistä tai auton käyttöön ja omistamiseen liittyvistä palveluista”, Karske päättää.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi