Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kirkkonummen Motonet-tavaratalo avasi ovensa – Ruotsissakin tiedossa uusia tavaratalopaikkakuntia

Kirkkonummen uusi Motonet-tavaratalo avautui lauantaina. Saman katon alla yritysasiakkaita palvelevat Varaosamaailma ja Motonet Pro. Kirkkonummen Motonet-tavaratalo sijaitsee Munkinmäen alueella, Kantatie 51:n varrella. Keskeinen kauppapaikka ja hyvät liikenneyhteydet ovat ketjulle tärkeitä.

Motonet Kirkkonummi avajaiset 13.4.2024 hetki ennen avausta.

– Saimme talolle todella näkyvän paikan. Tavaratalo on kooltaan noin 4500 neliömetriä, mutta autoilijaa palvellaan myös tavaratalon pihalla. Tämä asettaa omat vaatimuksensa tontille, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Marko Röytiö.

Laajat autoilijan palvelut

Tavaratalon ympärille on rakennettu kattavat autoilijan palvelut ja jotain täysin uuttakin on saatavilla.

– Uutena palveluna tuomme Kirkkonummen asiakkaille autonavainpalvelun, jota tarjoamme vasta muutamalla Motonet-paikkakunnalla. Avaimille voi olla tarvetta esimerkiksi auton jälleenmyyntitilanteessa tai jos yhdellä autolla on useampi käyttäjä. Lisäksi Kirkkonummella otetaan käyttöön uudistetut ajoneuvojen pesupalvelut. Pesulaitteet ovat entistä tehokkaampia ja helppokäyttöisempiä, sanoo Röytiö.

Auton pieniä huoltotoimenpiteitä tehdään pihan Motomaatti-pisteellä ja määräaikaishuollot ja isommat korjaukset hoituvat yrittäjävetoisella Motonet-korjaamolla, jonka yhteydessä on myös rengashotelli. 

– Tavaratalo ja korjaamo työllistävät yhteensä lähes 40 henkilöä. Olemme tiimin kanssa odottaneet avajaispäivää kovasti. On upeaa saada vihdoin ovet auki asiakkaille, iloitsee Motonet Kirkkonummen tavaratalopäällikkö Risto-Matti Peltonen.

Motonet Kirkkonummi avajaiset 13.4.2024 nauhan leikkaus (tavaratalopäällikkö Risto-Matti Peltonen ja toimitusjohtaja Marko Röytiö)

Ruotsissa tiedossa ensimmäiset viisi Motonet-tavarataloa

Motonet-tavarataloja on pääkaupunkiseudun ympäristössä Kirkkonummen myötä 11. Kirkkonummen avaus on Motonetin ensimmäinen tänä vuonna ja kesän kynnyksellä on vuorossa avajaiset Örebrossa. Kyseessä on ketjun toinen tavaratalo Ruotsissa.

– Aloitimme Ruotsin markkinoilla viime syksynä, jolloin avasimme tavaratalon Sundsvallissa ja verkkokaupan. Vastaanotto on ollut positiivinen. Uusiksi tavaratalopaikkakunniksi ovat varmistuneet Västerås, Uumaja ja Gävle, kertoo Röytiö.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi