Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tallink Silja Linen suositut kuplivat viiniristeilyt saavat jatkoa

Tallink Silja Line aloitti uuden konseptin mukaiset Kuplivat viiniristeilyt yhtiön Turun reitin Baltic Princessillä syksyllä 2023. Suuren suosion saaneita risteilyitä on tähän mennessä järjestetty yhteensä kolme ja nyt ne saavat jatkoa myös Helsinki-Tukholma-reitin Silja Symphonyllä.

Valokuvaaja: Andres Teiss

Vuoden 2024 aikana järjestetään yhteensä neljä erilaista ja eri teemaista kuplivaa viiniristeilyä. Risteilyn aikana laivan kokousosastolla järjestetään viinimessut, jossa pääsee maistelemaan kymmeniä erilaisia kuplivia juomia maistelukupongeilla. Menomatkan iltana on mahdollisuus osallistua 4-ruokalajin samppanjaillalliselle.

”Seuraava kupliva viiniristeily järjestetään 19.20.4.2024 Baltic Princessillä. Huhtikuun risteilyllä on mahdollista päästä tutustumaan upeisiin samppanjoihin kuten Cristal, Pol Roger, Bollinger Grande Annee, Laurent-Perrier, Billecart-Salmon, Boizel ja Taittinger. Lisäksi Charles Heidsieck samppanjatalo esittelee oman erikoisuutensa Champagne Charlien,” iloitsee Tallink Gruppin Wine & Champagne Category Manager Annamari Nikkel.

”Syksyn ensimmäinen kupliva viiniristeily toteutetaan 6.7.9.2024 Baltic Princessillä. Tämän jälkeen risteilyt viedään Helsinki-Tukholma-reitille, jossa toteutetaan ensimmäinen kupliva viiniristeily 8.10.11.2024 Silja Symphonyllä. Vuoden lopussa joulukuussa on lisäksi tiedossa ensimmäinen Draft & Craft -risteily Silja Symphonyllä”, Nikkel kertoo.

Risteilyt ovat olleet erittäin suosittuja ja erityisesti niillä järjestetty eritysohjelma on saanut runsaasti positiivista palautetta. Risteilyn paluupäivänä järjestetään useita eri Master Class -luentoja. Luennot sopivat sekä kokeneille että aloitteleville samppanja- ja kuohuviiniharrastajille. Risteilyllä on mahdollista osallistua kahdelle luennolle. Master Class -luennoilla maistetaan 5–6 samppanjaa tai kuohuviiniä.

Viinimessuille osallistuvilla matkustajilla on koko matkan ajan käytössään laadukas Gastrolinkin maistelulasi, joissa on upea Bubble Cruise -logo. Pääsylipun hintaan sisältyy maistelulasi ja tervetulopussi, joka sisältää Kupliva viiniristeilyesitteen, kaulanauhan ja messupassin, kynän sekä 15 kpl maistelukuponkeja.

Lisätietoa kuplivista viiniristeilyistä hintoineen: https://fi.tallink.com/viiniristeilyt

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi