Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

HUAWEI WATCH FIT 3 älykello on varusteltu ensiluokkaisilla terveys- ja kuntoiluominaisuuksilla

Uusi HUAWEI WATCH FIT 3 tuo markkinoille sekä uudistettua muotoilua että teknologiaa. Se sisältää kattavan päivityksen neliömäisen kellotaulun muotoilussa, materiaalien käsityötaidoissa ja interaktiivisessa suunnittelussa – innovoiden älykellon muotoiluelementtejä osana Fashion Squared -konseptia.

Huawein Fashion Squared -konsepti vie puettavien älylaitteiden trendejä eteenpäin yhdistämällä estetiikkaa ja suorituskykyä innovatiivisessa neliömäisessä muotoilussa. HUAWEI WATCH FIT 3:n ainutlaatuisen muotoilun ansiosta Huawei ei ainoastaan ole esteettisten innovaatioiden edelläkävijä, vaan se esittelee myös uuden työkalun, joka auttaa käyttäjää elämään sekä muodikkaasti että terveellisesti.

HUAWEI WATCH FIT 3 uudistaa FIT-sarjan neliömäisen muotoilun luoden nuorekkaan ja trendikkään, neliömäisen estetiikan. Kellon mukana tulee myös kattavat urheilu- ja terveyspäivitykset – käyttäjät voivat nauttia parannellusta Pysy kunnossa -sovelluskokemuksesta sekä uusien TruSleepTM 4.0:n ja TruSeenTM 5.5:n käyttöönotosta kokonaisvaltaista terveydentilan mittaamista varten. Käyttäjät voivat myös tutustua myös älykkäisiin urheiluehdotuksiin sekä viiteen uuteen lisättyyn urheilutilaan, joihin sisältyy esimerkiksi padel.

Erilaiset oman terveyden mittausominaisuudet ovat tärkeitä myös lääkäri Pippa Laukalle, jolla on pitkä tausta Huawein älykellojen käyttäjänä.

”HUAWEI WATCH FIT 3 -älykellossa on miellyttävä ja ergonominen muotoilu ja se istuu kapeaankin ranteeseen. Kellon tarkat ja selkeät mittaustoiminnot toimivat sekä treenaamiseen että lepoon, jotka molemmat ovat tärkeitä oman jaksamisen kannalta. Pidän myös kovasti kellon unenmittauksesta! Lisäksi kello tukee hyvin yksilöllisiä terveystavoitteita”, Pippa Laukka kertoo.

FIT-sarjan tyylikäs muotoilu ilmentää ”muotia, innovaatiota ja ohuutta”

HUAWEI WATCH FIT 3 -kellon myötä edellisten sukupolvien suorakaiteen muotoinen kellotaulu muuttuu nyt neliömäiseksi ja siten raikkaan monipuoliseksi. Kellossa on tyylikkäästi pyöristetyt reunat ja se on varustettu alumiinirungolla.

Kello on käytössä yhtä miellyttävä kuin se on tyylikäs – kello painaa vain 26 g ja on jopa 9,9 mm ohut, joten se on Huawein tähän mennessä kevyin ja ohuin neliönmuotoinen älykello. Käyttäjät voivat nyt myös valita itselleen mieluisimman rannekkeen useista ihoystävällisistä materiaaleista, onpa toiveena sitten hengittävä harmaa nylon-jacquard-ranneke tai pehmeä nahkaranneke. Rannekkeet ovat käteviä myös toiminnallisuuden kannalta, sillä kellon ranneke voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti yhdellä painalluksella.

HUAWEI WATCH FIT 3 sisältää ultrakevyen 1,82 tuuman AMOLED 2.5D -näytön, joka saavuttaa jopa 77,4 %:n näyttö-runko-suhteen, mikä tarkoittaa 10 %:n lisäystä näyttöalueelle entistä laajemman visuaalisen kokemuksen saavuttamiseksi. Laajennettu näyttö mahdollistaa 1 500 nitin maksimikirkkauden ja mukautuu automaattisesti käyttäjän ympäristöön varmistaen optimaalisen näkyvyyden sekä hämärässä että kirkkaassa valaistuksessa.

Pidä elämä tasapainossa seuraavan sukupolven kunnonmittaustekniikalla

HUAWEI WATCH FIT 3 päivittää urheiluominaisuuksiaan kattavasti keskittyen kolmeen eri osa-alueeseen – Syö, Liiku ja Pysy kunnossa. Päivitetty Pysy kunnossa -sovellus auttaa pitämään elämän tasapainossa ja varmistaa, että kehosi saa juuri sitä mitä se kulloinkin tarvitsee.

Kannustaakseen käyttäjiä liikkumaan, HUAWEI WATCH FIT 3 esittelee ”Älykkäät ehdotukset”. Jos päivittäistä aktiivisuutta koskevia tavoitteita ei ole saavutettu, kello ehdottaa erilaisia harjoituksia tottumustesi ja vallitsevien sääolosuhteiden perusteella – tuntien sinut näin paremmin kuin henkilökohtainen valmentaja.

Kelloon on myös lisätty ”Fitness”-painotteisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat eksklusiivisia ja mukaansatempaavia ääni- ja animaatio-ohjeita lämmittelyyn ja venyttelyyn. Itse HUAWEI Health App tarjoaa yli 660 harjoituskurssia, mukaan lukien esimerkiksi erilaisia kuntoharjoituksia, jotka on suunnitellut maailmalla tunnettu kuntoilu- ja elämäntapavaikuttaja Pamela Reif. Käyttäjät pääsevät myös tutustumaan viiteen uuteen urheilutilaan HUAWEI TruSport™:n yhteydessä, joihin lukeutuvat esimerkiksi padel ja jalkapallo. Urheilutiloja on yhteensä yli 100 ja ne kattavat erilaisia urheilulajeja monesta eri kategoriasta.

Terveydenmittausominaisuudet entistä suuremmalla tarkkuudella ja innovaatiolla

HUAWEI WATCH FIT 3 -älykellossa on nyt entistä tarkempi unenmittaus uuden, tieteeseen perustuvan HUAWEI TruSleep™ 4.0:n myötä. Lisäksi uusi Sleep Breathing Awareness -ominaisuus auttaa käyttäjää nukkumaan aiempaa rauhallisemmin. Kellon ohut muotoilu varmistaa, että kelloa voi käyttää mukavasti koko päivän ja yön, ja se tuntuukin melkein painottomalta ranteessa unen aikana.

HUAWEI WATCH FIT 3 -kelloon on myös lisätty HUAWEI TruSeen™ 5.5 sykemittauksen tarkkuuden parantamiseksi. Algoritmi sisältää nyt itseoppivan toiminnon, joka optimoi mittausominaisuudet myös silloin, jos signaali on heikko. Naiset pääsevät hyödyntämään uutta kalenterinäkymää, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä nykyisten, edellisten ja tulevien kuukautiskiertojensa tiedot yhdellä vilkaisulla. Uusi, kelloon lisätty lisätty Symptom Recording -ominaisuus helpottaa kuukautisiin liittyvien tietojen tallentamista.

Käyttäjäkeskeinen kokemus: Elä älykkäämmin ja vaivattomammin

Pelkällä yhdellä latauksella HUAWEI WATCH FIT 3 -kellon akunkesto riittää jopa jopa 10 päiväksi, joten kelloa voi huoletta käyttää yli viikon ajan. Jopa säännöllisemmällä käytöllä akku voi kestää jopa 7 päivää. Lisäksi HUAWEI WATCH FIT 3 latautuu nopeasti, sillä se vaatii vain 10 minuutin latauksen, jonka jälkeen akku kestää koko päivän.

HUAWEI WATCH FIT 3:n käyttöliittymän visuaalisia ominaisuuksia on myös paranneltu osana sen suunnittelun ja muotoilun uudistamista. Kellosta löytyy upouusi neliömäiseen muotoiluun istuva käyttöliittymä rikkaine värimaailmoineen ja aikakauslehtityylisine muotoiluneen suurennetuilla fonteilla. Käyttöliittymä on myös suunniteltu entistä immersiivisemmäksi; esimerkiksi Sports Moden taustaväri muuttuu nyt sykkeen mukaan, jotta käyttäjien on entistä helpompi lukea tietoja yhdellä silmäyksellä.

Nuorten yhä monipuolistuneiden elämäntapojen myötä myös HUAWEI WATCH FIT 3:n toimintoja on paranneltu ja kellosta löytyy nyt musiikin toisto, kaukolaukaisin ja muistutukset (tekstiviestit, sosiaalisen median sovellukset), viestien pikavastaukset, sää, avustaja ja paljon muuta.

Seuraava askel Huawein puettavien laitteiden tulevaisuudessa

Tällä Huawein puettavien laitteiden uudella vuosikymmenellä Huawei jatkaa maailmanlaajuisen älykellotrendin johtajana monipuolisella esteettisellä filosofiallaan. Brändin viimeaikaiset ja tulevat puettavat laitteet tarjoavat sekä klassista eleganssia pyöreissä muodoissa että trendikkyyttä neliömäisissä muodoissa, joiden joukosta jokainen varmasti löytää itseään miellyttävän mallin.

Saatavuus ja hinnat

HUAWEI WATCH FIT 3 on saatavilla Suomessa useilta jälleenmyyjiltä 27.5.2024 alkaen.

HUAWEI WATCH FIT 3

  • Black, pink, white – alkaen 159 €
  • Grey nylon – alkaen 169 €
  • Moon white – alkaen 199 €
FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi