Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaha: Tehokasta ja hiljaista lämmitystä uusilla Calix WaveLine -sisätilanlämmittimillä

Auton esilämmittämisen edut kylmillä keleillä ovat kiistattomat; kirkkaat, jäättömät ikkunat takaavat parantuneen näkyvyyden, auto lähtee käyntiin jouhevammin ja autossa on ennen kaikkea mukava matkustaa. Mikäli parkkipaikkasi on varustettu sähkötolpalla, on sähkökäyttöinen Calix-lämmitysjärjestelmä toimiva ratkaisu autosi esilämmittämiseen.

Tyylikkäät ja hiljaiset Calix WaveLine -lämmittimet

Ruotsalainen Calix on tuonut markkinoille uudet WaveLine-sisätilanlämmittimet, jotka ovat paitsi tehokkaita niin myös hiljaisia. WaveLine-lämmittimien äänenvoimakkuus on maksimissaan 50 desibeliä, mikä tekee niistä huomattavasti edeltäjiään ja monia muita lämmittimiä hiljaisempia. Lämmittimen metelöinti ei siis herätä sinua eikä naapureita, vaikka auto olisi parkissa makuuhuoneen ikkunan alla.

Niin kuin muutkin Calix-sisätilanlämmittimet, myös WaveLine-tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia sekä tyylikkäästi muotoiltuja. Uusia WaveLine-lämmittimiä on saatavilla neljällä eri teholla; 800W, 1200W, 1700W ja 2000W. 1700W- ja 2000W-versioissa on kaksi eri toimintatilaa, joten saat itse valita, millaisella teholla käytät lämmitintä. Kaikki uuden malliston lämmittimet ovat myös itsestään säätyviä, mikä tarkoittaa, että lämmitin säätelee puhallustehoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan.

Asenna oman maun mukaan

Calix-lämmitysratkaisujen ehdottomana plussana voidaan pitää sen monipuolisia asennusmahdollisuuksia; sisätilanlämmittimet voidaan asentaa paikoilleen perinteisellä, kiinteällä seinäkiinnikkeellä, Quick Clip -telineellä tai maton alle sujautettavalla tukijalalla.

Kätevässä Quick Clip -asennuksessa kiinnitystelineen jalat työnnetään auton keskikonsolin reunan alle, joten auton verhoiluun ei tarvitse tehdä minkäänlaisia reikiä. Quick Clip on siis erittäin siisti, helppo ja nopea tapa asentaa lämmitin paikoilleen. Asennus onnistuu ilman työkaluja!

Käytit lämmittimesi kiinnittämiseen mitä tahansa asennustapaa, saa Calix-sisätilanlämmittimen puhalluskulmaa helposti säädettyä. Kun sisätilanlämmitin on asetettu puhaltamaan oikeisiin paikkoihin, ikkunat sulavat ja sisätilat lämpenevät nopeammin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi