Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nissan mukana pääyhteistyökumppanina Taitaja2019 –kilpailussa Joensuussa

Nissan osallistuu Suomen suurimpaan ammatillisen koulutuksen tapahtumaan 21.-23.5.2019 Joensuussa. Suomenmestaruuksista Taitaja-kisoissa kilpailee yli 400 alle 21-vuotiasta ammattiin opiskelevaa nuorta 43 lajissa, joista Nissan näkyy erityisesti autonasennuksessa.

”Taitaja-kisat ovat mielestäni erinomainen tapa yhdistää työelämä ja ammattikoulutus. Sen vaikutus yrityksille ja nuorille tulevaisuuden ammattilaisille onkin huomattava”, toteaa Nissan Nordic Europen maajohtaja Tommi Luopajärvi. ”Kisojen avulla Nissanin kaltaiset yritykset kohtaavat uusia kykyjä ja samalla nuoret saavat arvokkaita neuvoja ammatinvalintaa varten”, hän jatkaa. Tämä mahdollistaa myös Taitaja2019 Joensuu –kisojen tavoitteiden mukaisesti uusien työelämäkumppanuuksien syntymisen sekä maakunnallisesti että valtakunnallisesti.

Vuoden 2019 kisoissa pääteemana on ”Osaamisen iloa”, mutta tapahtuman kantavia teemoja ovat vuosittain myös yrittäjyys, kestävä kehitys, työkyky ja työhyvinvointi. Taitaja-kisojen avulla halutaan viedä eteenpäin ammatillista erityisosaamista, kohentaa ammattiosaamisen ja koulutuksen laatua ja arvostusta sekä parantaa ammattikoulutuksen vetovoimaa.

Kilpailjoiden joukosta valitaan Taitajien Taitaja, joka on oman lajinsa paras kilpailija. Kyseinen henkilö saa palkinnokseen tuliterän Nissan Qashqain käyttöönsä vuodeksi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi