Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

TRA2020-konferenssi laittaa liikenteen ideat uusiksi – nyt haussa erityisesti suomalaista osaamista

Liikenteen ja viestinnän kansainvälinen tutkimuskonferenssi TRA2020 eli Transport Research Arena saadaan Suomeen ja konferenssiaiheiden ehdottaminen on juuri alkanut. Mukaan toivotaan tällä kertaa runsain määrin suomalaista liikenteen ja viestinnän alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-osaamista.

Liikenteen ja viestinnän uutta suuntaa luotaava TRA2020-konfrerenssi järjestetään Helsingissä 27.-30.4.2020 ja konferenssin tieteellisen sisällön haku, Call for Submissions, on käynnissä 30.4.2019 asti. Rethinking transport – towards clean and inclusive mobility -teemalla kulkevaan konferenssiin toivotaan tällä kertaa erityisesti suomalaista osaamista.

”Haluamme kannustaa kaikkia Suomessa liikenteen ja viestinnän tutkimuksen, kehityksen tai innovaatioiden parissa työskenteleviä osallistumaan konferenssiin omilla aiheillaan, jotta saamme mahdollisimman paljon paikallista osaamista esiteltyä muille eurooppalaisille ja kansainvälisille tahoille”, painottaa konferenssin suomalaisiin organisaattoreihin kuuluva, erityisasiantuntija Alina Koskela.

Lisätietoja tutkimusaiheiden ja papereiden jättämisestä traconference.eu/call-for-submissions(Ulkoinen linkki)

Transport Research Arena eli TRA-konferenssi on tärkein eurooppalainen liikenteen ja viestinnän joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot. Konferenssi on tarkoitettu erityisesti tutkijoiden, päätöksentekijöiden ja yritysmaailman kohtaamispaikaksi liikenteen ja liikkumisen innovaatioihin, tutkimuksiin ja kokeiluihin ja niiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen edelleen.

Seuraa TRA2020-konferenssia www.traconference.eu(Ulkoinen linkki), @TRA_conference, #TRA2020 #Rethinkingtransport

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi