Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tuusulan Asuntomessuliikenne starttaa elokuun alussa

Asuntomessutapahtuma lähestyy – messuportit avataan maanantaina 3. elokuuta. Messutapahtuma tuo mukanaan lisää liikennettä Hyrylän alueelle. Asuntomessut on auki 3.-30.8.2020 arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Asuntomessuvieraat pysäköivät Urheilukeskuksessa

Asuntomessujen maksullinen yleisöpysäköinti järjestetään Tuusulan Urheilukeskuksessa (Kilpailutie 9). Helsingin ja Lahden sekä Porvoon suunnasta tulevat ohjataan Tuusulan Itäväylän kautta Fallbackantielle ja Urheilukeskukseen. Tampereen ja Järvenpään suunnasta tulevat ajavat Sahankulman risteyksen kautta Urheilukeskukseen. Asiakaspysäköintialueella on erillinen alue moottoripyörien pysäköintiin ja mahdollisuus ajovarusteiden säilytykseen. Pysäköintialueella toimii liikenteenohjaus, josta vastaa Tuusulan Palloseura.

Pysäköintilipun hinta on etukäteen ostettuna 10 euroa ja siihen sisältyy non-stop bussikuljetus pysäköintialueen ja messualueen välillä. Pysäköintialueelta voi myös kävellä tai pyöräillä lainattavalla pyörällä messualueelle.

Liikenneopasteet katukuvaan viikkoa ennen messuja

Kaikilta keskeisiltä sisääntuloväyliltä on järjestetty liikenneopastus pysäköintialueelle. Opasteiden asennus on alkanut ja ne asennetaan teiden ja katujen varsille viimeistään noin viikkoa ennen messujen alkamista. Asuntomessualueen välittömässä läheisyydessä on varattu pysäköintipaikkoja liikuntarajoitteisten, median ja messuilla työskentelevien näytteilleasettajien käyttöön. Polkupyörien pysäköinti on järjestetty messujen sisäänkäynnin läheisyydessä. Tilausajobussien pysäköintialue on osoitettu messualueen ulkopuolelle.

Pysäköintikieltoalueita messujen ajaksi Rykmentinpuiston lähialueille

Asuntomessujen ajaksi tullaan lisäämään pysäköintikieltoalueita Mahlamäen ja Rykmentinpuiston alueelle, Keravan ja Tuusulan paloaseman läheisyyteen, Kievarin alueelle, Tuusulan Urheilukeskukseen sekä Hyrylän työpaikka-alueelle, jotta liikenneturvallisuus ei vaarantuisi.

Linja 963X palvelee junalla tulevia messuvieraita

Asuntomessukävijöitä palvelee Keravan aseman ja Hyrylän linja-autoaseman välillä liikennöivä linja 963X. Linja ajaa Rykmentin puistotietä pitkin ja messuvieraat ja messuilla työskentelevät pääsevät suoraan messuportille. Joukkoliikenneyhteydet löytyvät HSL:n Reittioppaasta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi