Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autonäyttelytapahtuma Power Truck Meeting 2020

Koronatilanteen takia Power Truck Show päädyttiin siirtämään vuodella eteenpäin, mutta sen sijaan järjestetään kevyempi Power Truck Meeting ”Mini-PTS” tapahtuma. Power Truck Meeting autonäyttelytapahtuma järjestetään Alahärmässä Powerparkin Greenfield leirintäalueella 22.8.2020. Tapahtuma on yleisölle avoimena kello 10.00-18.00. Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja. Liput voi hankkia ennakkoon mutta myös portilta on mahdollisuus ostaa lippuja.

Power Truck Meeting tapahtuma poikkeaa normaalista Power Truck Show tapahtumasta, sillä se pidetään yksipäiväisenä autonäyttelytapahtumana. Mukaan on ilmoittautunut reilu 100 näyttelyautoa, jotka kaikki ovat kaikki kotimaisia autoja. Normaalina näyttelyvuotena mukana on ollut noin 500 autoa. Kuljetusmessuja ei tänä vuonna ole, mutta mukana tapahtumassa on myös kuorma-automaahantuojia. Viihteestä vastaa ”Pontus J. Back & AMB”. Tämä bändi on heittänyt keikkaa USA:ssa jo useamman vuoden ajan. Musiikki on rentoa country-rokkia. Pontus on soittanut mukana muun muassa Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, Status Quo ja Whitesnake kokoonpanoissa.

Power Truck Meeting tarjoaa niin osallistujille kuin yleisölle mukavan ja rennon päivän kuorma-autojen parissa.

Power Truck Meetingin päätteeksi Powerpark järjestää perinteisen ja vauhdikkaan Rock Night illan, jossa ovat esiintymässä Poju, Pasi ja Anssi, Petri Nygård ja Levi-Äijä.

Tapahtuma: Power Truck Meeting
Aika: 22.8.2020, kello 10.00-18.00
Paikka: Powerpark, Greenfield-leirintäalue, Alahärmä

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi