Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Haaparannassa avattu kolmen maan markkinat tavoittava Triple B -liiketilakiinteistö

Haaparannan entinen K-Raudan kiinteistö on nyt Triple B – Business Beyond Borders. Tiloihin haetaan erikokoisia, ostosmatkailijoita sekä teollisuutta palvelevia yrityksiä Ruotsista ja Suomesta. ”Triple B:n ideana on tarjota usealle yritykselle mahdollisuus tehdä kauppaa yhdestä sijainnista kolmeen maahan, mikä on aikamoinen etulyöntiasema kaupan alan yritykselle”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Antti Herajärvi.

”Haluamme tarjota yrityksille tilaa kasvaa ja kehittyä joustavasti. Pyrimme omalta osaltamme tukemaan rajat ylittävää kauppaa tarjoamalla vuokralaisille myös käytännön neuvoja ja vinkkejä siitä, kuinka naapurimaan markkinoille on helpompi tulla”, Herajärvi lupaa. Hänen mukaansa Haaparannan IKEA-vetoinen outlet-alue on ainutlaatuinen kokonaisuus Euroopankin mittakaavassa. Haaparannan alueella vierailee vuosittain jopa 1,2 miljoonaa ihmistä, ja alle kolmen tunnin ajomatkan sisällä asukkaita on noin 900 000.

Erikoisuutena shop-in-shop -messualue

Triple B:n erikoisuus on n. 1500 m2 kokoinen shop-in-shop -alue, josta yritykset voivat vuokrata messuseinillä muodostettuja 12 – 200 m2 suuruisia tiloja. Herajärven mukaan se on tarkoitettu matalan kynnyksen tilaksi esim. yrityksen kansainvälistymiseksi. Tilaan voi perustaa täyden messuosaston, mutta yhtä hyvin myös miehittämättömän showroomin esimerkiksi verkkokauppaa tukemaan. Tiloja on mahdollista myös vuokrata kokoustilaksi tai toimistoksi, jossa voi kohdata asiakkaitaan. 

Isompia tiloja myymälöille, teolliselle toiminnalle ja varastointiin

Rakennuksesta voi vuokrata perinteisiäkin liiketiloja kokoluokassa 240 – 3500 m2. Tilaa on myös raskaammalle toiminnalle, esimerkiksi asennus- tai tuotantokäyttöön. Isommissa myymälätiloissa tullaan alkuvaiheessa näkemään ainakin autoalaa palvelevaa toimintaa. Herajärven mukaan tiloihin sopisi hyvin esimerkiksi moottoriajoneuvo-, asuntovaunu- tai venekauppiaita. Jopa 8 metriä korkea tila soveltuu hyvin myös varastokäyttöön.

Ensimmäisen vuokralaisen kokemukset rohkaisevat

Triple B:n ensimmäinen vuokralainen on autoliike Bilmax, joka markkinoi autoja kummallekin puolen rajaa yhdestä osoitteesta. Myymäläpäällikkö Veli Mellajärvi kertoo, että Bilmaxin konsepti on otettu hienosti vastaan. “Meillä on erittäin positiivisia kokemuksia rajan yli tapahtuvasta autokaupasta. Myymme yhä enemmän autoja yhä kauemmaksi Haaparannasta – sekä Ruotsiin että Suomeen.” 

”Bilmax on löytänyt Haaparannalta aidon strategisen edun liiketoiminnalleen. Tämä mahdollisuus on Triple B:n myötä nyt tarjolla muillekin”, tiivistää toimitusjohtaja Antti Herajärvi. 

https://triple-b.se

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi