Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Juna on turvallisin tapa matkustaa Lappiin ruskaretkelle – VR tuo myyntiin 14 uutta yöjunavuoroa syksylle

Syysloma- ja ruskasesonki on nurkan takana ja moni suunnittelee matkaa pohjoiseen. Ennustettua paremman kysynnän vuoksi VR tuo myyntiin ylimääräisiä yöjunavuoroja Kolariin ja Rovaniemelle syys–lokakuulle. Vuorot on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat myös viikonlopun ruskamatkat pohjoiseen. Yöjunalla matkustat turvallisesti omassa makuuvaunussasi ja voit myös kuljettaa oman autosi mukaan reissuun autovaunussa.

Omassa makuuhytissä yöjunan kyydissä matkustaminen on tämän hetken turvallisin tapa lähteä lomailemaan pohjoiseen.

”Yöjunalla voi matkustaa huoletta oman porukan kesken ilman ylimääräisiä kontakteja. Hyteissä on omat wc-tilat ja suihkut, ruuat voi tilata ovelle ravintolavaunusta ilman kontakteja. Perillä voit hypätä suoraan omaan autoon ja jatkaa matkaa valitsemaasi kohteeseen. Yöjuna on korona-aikana äärimmäisen turvallinen matkustusmuoto”, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

VR:llä on tällä hetkellä yhteensä yli 100 toimenpidettä, joilla parannamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta. Uusin näkyvä turvallisuustoimenpide on kauko- ja lähiliikenteen kasvomaskisuositus.

”Omassa makuuhytissä maskia ei kuitenkaan tarvitse käyttää, mutta suosittelemme käyttöä muualla junassa liikkuessa. Yöjunien makuuhyttejä myydään tällä hetkellä ainoastaan omalle seurueelle tai yhden asiakkaan käyttöön”, Simola kertoo.

Syyskuun junat myynnissä, lokakuun lisäykset tulevat myyntiin ensi viikolla

Syyskuulle lisätyt 6 uutta yöjunavuoroa ovat jo myynnissä ja lokakuun 8 uutta lisävuoroa tulevat ensi viikolla tiistaina 8. syyskuuta klo 10 myyntiin. Samalla myyntiin tulevat loppuvuoden kauko- ja lähiliikenteen päiväjunat ajalle 25.10.–12.12.2020.

”Syksyn reissu kannattaa varata ajoissa, etenkin autopaikat menevät nopeasti. Kaikissa uusissa myyntiin tulleissa yöjunissa on sekä makuu- että autovaunuja. Autovaunuja on lisätty myös jo aiemmin myyntiin tulleisiin yöjunavuoroihin. Makuu- ja autopaikat voi varata verkkosivuiltamme vr.fi:stä”, kertoo Simola.

Ennustettua paremman kysynnän vuoksi myyntiin tulee ylimääräisiä yöjunavuoroja Kolariin ja Rovaniemelle syyskuussa. Yöjunassa matkustat turvallisesti omassa makuuvaunussasi, ja voit myös kuljettaa oman auton autovaunussa.

Osta yöjunaliput täältä.

LISÄTYT YÖJUNAVUOROT

Menojunat

  • la 12.9. Helsingistä Kolariin
  • to 17.9. ja la 19.9. Helsingistä Rovaniemelle

Paluujunat:

  • su 13.9. Kolarista Helsinkiin
  • pe 18.9. ja su 20.9. Rovaniemeltä Helsinkiin

Syyslomaviikoilla

  • la 10.10. ja la 17.10. Helsingistä Kolariin
  • su 11.10. ja su 18.10. Kolarista Helsinkiin
  • su 11.10. ja to 15.10. Helsingistä Rovaniemelle
  • ma 12.10. ja pe 16.10.  Rovaniemeltä Helsinkiin
FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi