Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kamux laajenee edelleen: Suomen 50. myymälä Tornioon

Käytettyjen autojen ostamiseen ja myymiseen erikostunut Kamux jatkaa kasvuaan Suomessa.

”Laajennamme edelleen tarjontaamme Suomessa. Koko yli 4 600 käytetyn auton valikoima on asiakkaittemme ulottuvilla kaikkialla Suomessa. Asiointi sujuu helposti netin ja chatin kautta eikä auton ostaminen ole sidottu fyysisiin liikkeisiin. Uusi Tornion myymälä totta kai parantaa verkostoamme palvella hyvin Pohjois-Suomen asiakkaitamme”, Kamux Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Tornion myymälä tukemaan myös autojen ostamista

Tornion sijainti pohjoisessa Ruotsin rajalla on ainutlaatuinen, sillä yhteydet Ruotsiin ovat hyvät.

”Hyödynnämme Tornion myymälää myös Ruotsin ostoissamme, joten myymälän sijainnilla on useita hyötyjä. Pohjoisin tulossa oleva myymälämme Ruotsissa on Sundsvallissa, joka on noin Jyväskylän korkeudella, mikä auttaa hahmottamaan Tornion maantieteellistä sijaintia Ruotsin verkostoomme verrattuna”, Iiskonmäki kertoo.

Kamux on panostanut digitaaliseen kehitykseen ja tiedolla johtamiseen kysynnän ja tarjonnan saumattomaksi yhdistämiseksi. Se tarkoittaa tehokkaita ostamisen ja myymisen prosesseja, jotka ovat yhtiön kilpailuetu.

Kamux palkkaa uusia työntekijöitä

Kamuxin Tornion myymälä avautuu huhtikuussa osoitteessa Kemintie 54. Myymälä aloittaa myyntipäällikön ja neljän myyjän voimin. Uusien myyjien rekrytointi on jo käynnissä.

”Meille oikeanlainen asenne on tärkeää, aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä. Kamuxilla on ainutlaatuinen koulutusohjelma uusille työntekijöille, mikä mahdollistaa ammattiin oppimisen sekä asiakaspalvelutaitojen sisäistämisen”, Iiskonmäki sanoo.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi