Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Laakkonen vahvistaa liiketoimintakaupalla vauriokorjaamo-kapasiteettiaan PK-seudulla

Autokonserni Laakkonen hankkii Veho Espoon keskuksen vauriokorjaamon ja kasvattaa liiketoimintakaupan myötä vauriokorjaamokapasiteettiaan pääkaupunkiseudulla. Vauriokorjaamon henkilöstö siirtyy Laakkosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan on määrä toteutua 1.4.2020 ja sen toteutuminen vaatii kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

”Avasimme modernin vauriokorjauskeskuksen Helsinkiin 2019 tammikuussa. Asiakkaamme ja yhteistyökumppaniemme vastaanotto uuden vauriokorjaamon palveluille on ollut erinomainen. Nyt toteutettavan liiketoimintakaupan myötä nostamme vauriokorjauskapasiteettiamme vastaamaan lisääntynyttä kysyntää tämän tyyppisille palveluillemme pääkaupunkiseudun alueella. Asiakaspalvelun näkökulmasta tämä tarjoittaa jatkossa lyhyttä odotusaikaa pääkaupunkiseudun vauriokorjauspalveluissamme.”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

”Liiketoimintakauppa on johdonmukainen askel Vehon strategiassa keskittyä Mercedes-Benz-liiketoiminnan kehittämiseen Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Varmistaaksemmeentistä nopeamman ja ammattitaitoisemman vauriokorjauskokemuksen Mercedes-Benz asiakkaillemme, olemme keskittäneet pääkaupunkiseudulla kaikki Mercedes-Benz vauriokorjaukset Veho Suutarilaan. Espoossa asuville asiakkaillemme olemme ottaneet käyttöön Vehon Olarin toimipisteessä erillisen vauriotarkastuspisteen”, sanoo Vehon henkilö- ja pakettiautot liiketoiminnan johtaja Kari Halonen.

Liiketoimintakaupan kautta Veho Espoon keskuksen henkilöstö, 32 työntekijää, siirtyy Laakkosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Tavoiteaikataulu kaupan toteutukselle on 1.4.2020. Kaupan toteutuminen vaatii kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi