Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Meriverkostot kokoontuvat Naantalissa 21.4.2020

Naantalin elinkeinopalveluiden järjestämä Meriverkostot-tapahtuma kerää tänä keväänä neljättä kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Ilmoittautuminen tapahtuman näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä, ja jo yli puolet näytteilleasettajapaikoista on varattu.

– Tapahtuma on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan vuosittain toteutettavana alan tapahtumana. Viime tapahtumassa oli jo 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea, kertoo tapahtuman toteutuksesta vastaava elinkeinoasiamies Jorma Ranta.

Viime vuonna Meriverkostoissa oli 80 näytteilleasettajaa, ja Ranta kertoo, että tänä vuonna pyritään samaan. Tapahtuma on suunnattu laivanvalmistuksen, logistiikan, merenkulun ja satamatoimintojen alalla toimiville yrityksille.

– Meriverkostojen suosio perustuu siihen, että tässä tapahtumassa yritykset ovat oikeasti saaneet kauppaa ja tulevat siksi uudestaan, Ranta kertoo.

Meriverkostot-tapahtuma on jaettu edellisten vuosien tapaan aamupäivän seminaariosuuteen sekä iltapäivän messuihin, jolloin messukävijöillä on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien toimintaan. Seminaariosuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuudennäkymistä. Puhujiksi ovat saapumassa ainakin Pori Offshore Constructions Oy:n toimitusjohtaja Manu Grönlund, Helsinki Shipyard Oy:n suunnittelujohtaja Juho Ala-Peijari sekä Meyer Turku Oy:n Head of Investment Program Tero Lahti.

Viimeiset puheenvuorot sekä tapahtumaosallistujien ilmoittautuminen julkaistaan kevään aikana tapahtuman verkkosivuille

www.naantali.fi/meriverkostot

Meriverkostot 2020 tiistaina 21.4.2020 kello 9.00–16.00 Naantalin kylpylässä (os. Matkailijantie 2, 21100 Naantali). Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.naantali.fi/meriverkostot

Lisätiedot:

Jorma Ranta
elinkeinoasiamies
+358 44 733 4691
jorma.ranta@naantali.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi