Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uskaltaisitko sprayata kalliin autosi?

Suomalainen Maston Oy on kehittänyt aidon ekologisen liitu sprayvärin. Sävyt ovat ihania pastelleja ja tuntuma verrattavissa tuttuun ja turvalliseen katuliituun. Uskallatko antaa lapsesi maalata tällä autosi? -minä uskallan

Maston Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Parviainen antoi liitu sprayt naapurin lapsille, jotka silmät suurina kysymysmerkkeinä ottivat haasteen vastaan maalaamalla edustusauton uuteen uskoon.

”Super cool, kuin yhdestä suusta! Lähteehän tämä pois? Maali levittäytyi ihanan tasaisesti ja kuivui nopeasti eli työskentely oli nopeaa ja tehokasta. Seuraavaksi aiotaan maalata laatoille hyppyruudut.”

Metallipintojen lisäksi Maston Liitu eli Chalk soveltuu asfaltille, nurmikolle, hiekkaan, metallille, lasille, lumelle, jäälle jne. Se on helppokäyttöinen suihkutettava liituväri, joka kuivaa noin 2-8 minuutissa, olosuhteista riippuen sekä sen voi pestä pois vedellä.

Maston Liitu on turvallinen vesiohenteinen liuotinvapaa sprayväri. Liidun voi pestä pois kohteesta vedellä vahingoittamatta luontoa. Voit maalata jopa nurmikkoa joten tuote soveltuukin ulkokäyttöön.

Maston Liituvärejä on 6 eri sävyä ja pakkauskoko on 150 ml. Tuotteen suositushinta 6,95€ ja tulevat markkinoille heinäkuussa. 

Katso tuotteet Maston web-sivuilla

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi