Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi Opel Corsa-e voitti Kultaisen ohjauspyörän 2020

Uusi Opel Corsa jatkaa voittojen sarjaa ja on nyt saanut yhden halutuimmista autopalkinnoista Euroopassa – “Kultainen ohjauspyörä 2020”. Corsa-e voitti selvästi oman luokkansa muut kovat kilpailijat.

”Opel on sähköinen”, sanoo Opelin toimitusjohtaja Michael Lohscheller, ”ja uusi Opel Corsa-e on siitä paras todiste. Se osoittaa, että sähköauto voi nykyään olla dynaaminen, käytännöllinen ja ennen kaikkea taloudellinen. Olemme ylpeitä tavasta, jolla Corsa-e vakuuttaa kaikki: asiakkaamme, Auto Bildin ja Bild am Sonntagin lukijat sekä asiantuntijaraadin.”

Voittajan oli selvitettävä kaksi vaihetta matkalla voittoon. Ensin saksalaislehtien Auto Bildin ja Bild am Sonntagin lukijat valitsivat finaaliin kolme suosikkiaan kussakin luokassa. Toimittajista, kilpa-ajajista ja autoasiantuntijoista koostuva tuomaristo testasi seuraavaksi jokaisen finalistin DEKRA-Lausitzring -radalla. Uusi Opel Corsa-e voitti luokkansa ylivoimaisella pistemäärällä.

Opel Corsa-e edustaa sähköistä liikkuvuutta parhaimmillaan. Jo kuudennen sukupolven Corsan täyssähköversion toimintamatka on jopa 337 km (WLTP) ja siinä on tehoa 136 hv (100 kW). Viisipaikkaisen Corsa-e:n 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa. Corsa-e -mallistossa on kolme varustetasoa, joista jo Comfort-perusvarustetasoon kuuluu muun muassa Full LED -ajovalot, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä ja 7-tuumainen värikosketusnäyttö.

Uusi Corsa on voittanut tänä vuonna jo arvostetun AutoBest 2020 -palkinnon. Kultaisen ohjauspyörän voittajana Opelilla on pitkät perinteet, sillä Corsa-e toi Opelille jo 18. Kultaisen ohjauspyörän voiton.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi