Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Engcon-rototiltin säilytystä ja kuljetusta helpotetaan

Automaattisten työlaitekiinnikkeiden käytön myötä yhä useampi kaivukoneenkuljettaja irrottaa Engcon-rototiltin tilapäisesti koneesta tarvitessaan lisää kaivu- tai nostovoimaa. Engcon-rototiltti voi olla tällöin tarpeen siirtää pois työalueelta, sillä työalueen olosuhteet voivat olla esteenä rototiltin maahan asettamiselle. Siksi Engcon lanseeraa nyt säilytystelineen, joka ratkaisee monta kuljetus- ja säilytyshaastetta.

Helpottaakseen automaattisten työlaitekiinnikkeiden käyttöä erilaisilla työmaan pinnoilla, Engcon on kehittänyt kuljetus- ja säilytystelineen, jonka varaan koneen kuljettaja voi helposti jättää Engcon-rototiltin.

– Sen jälkeen, kun toimme automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmämme vakiovarusteeksi Engcon-rototiltin ja puomin väliin, olemme havainneet, että kuljettajat kiinnittävät ja irrottavat Engcon-rototiltin suoritettavan työn mukaan nyt selvästi aiempaa enemmän, Engconin tuotepäällikkö Martin Engström kertoo.

Helppous avainasemassa
Teline on rakennettu tukevasta teräslevystä ja voidaan varustaa valinnaisella kiinnikkeellä. Teline on suunniteltu siirrettäväksi trukkihaarukoilla, joten Engcon-rototilttiä on helppo kuljettaa siinä esimerkiksi pyöräkuormaajan, pienkuormaajan tai trukin avulla niin, että se on suojassa ja kytkettynä tukevasti alempaan työlaitekiinnikkeeseen.

– Engcon-rototiltin helppo kiinnitys ja irrotus ohjaamosta poistumatta mahdollistavat, että kuljettaja voi optimoida koneensa helposti ja sujuvasti suoritettavan työn mukaan. Kun Engcon-rototiltti on sijoitettuna kuljetustelineeseen, sen alapuolella olevat automaattiset liittimet pysyvät suojassa, Martin Engström sanoo.

Kuljetus- ja säilytysteline on kooltaan 1 200 x 800 mm eli eurolavan kokoinen, joten se sopii myös eurolavahyllyille.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi