Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ensimmäinen Scania-​ajoneuvo sai alkunsa 130 vuotta sitten

Vuodesta 1891 lähtien olemme omaksuneet hyviä ideoita. Nyt, kun kuljetusala kohtaa historiansa suurimman muutoksen, tiedämme että innovaatio ei ole vain avain kestävään yhteiskuntaan: se on muutoksen ja mahdollisuuden moottori. Tänä vuonna ei siis juhlita vain Scanian 130 vuoden aikana kehittämiä innovaatioita, vaan myös sitoutumista tämän työn jatkamiseen seuraavien 130 vuoden ajan.

Ensim­mäinen Scania-​ajoneuvo sai alkunsa 130 vuotta sitten

Vaikka ensimmäisten vuosien ajoneuvot olivatkin itse asiassa junavaunuja – jokaisen Scanian työntekijän tavoite oli jo tuolloin sama kuin tänäkin päivänä: Tehokas, mukava ja turvallinen kuljetus pisteen A ja pisteen B välillä. Maailman kasvaessa myös tarpeemme yhteiskuntana ovat kasvaneet. Kuorma-autojen, linja-autojen sekä useiden innovatiivisten ratkaisujen ansiosta yhteiskuntamme on pystynyt kasvamaan ja jatkamaan kehitystä.

Viimeisten 130 vuoden aikana olemme aina pitäneet ensisijaisena tavoitteenamme tukea ​​ihmisiä, joilla on hyviä ideoita. Innovaation päätarkoituksena ei ole vain tehdä parempia asioita vaan pyrkimys tehdä asioita paremmaksi.


Vielä tänäkin päivänä kuljetustarpeet kasvavat jatkuvasti. On kuitenkin tärkeää huomioida, että etenkin kestävien kuljetusratkaisujen kehittämisessä innovaatiot ja suunnittelu ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Jotta kykenemme myös tulevaisuudessa toimimaan edellälivijän roolissa on tärkeää, että organisaatiomme tukee ideoita ja yksilöitä. 130 vuoden kokemus ja yhteensä 50 000 työntekijän muodostama Scania-perhe on eriomainen tapa edetä kohti tulevaisuutta.

Tänä vuonna ei siis juhlita vain Scanian 130 vuoden aikana kehittämiä innovaatioita, vaan myös sitoutumista tämän työn jatkamiseen seuraavien 130 vuoden ajan.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi