Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Latela Car Show häikäisee ensi viikonloppuna

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään tulevana viikonloppuna ennennäkemätön koko perheen Latela Car Show. Ikärajaton tapahtuma ottaa sijansa 3.–5.12.2021 Latelan poikien johdolla, terveysturvallisuustoimet huomioiden. Yli sata huipputuunattua autoa valtaa TähtiAreenan kolmeksi päiväksi.

Scooterin musiikkivideoltakin tuttu Latelan Transit.
Kuva: Latela

Kiristyneen pandemiatilanteen johdosta Mad X-Mas Festival siirtyy ensi vuoteen.

Tulevana viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halli täyttyy yli sadasta tuunatusta autosta, mukaan lukien järjestäjätaho Latelan omat luomukset. Latelan kulkuneuvot sekä tekijämiehet ovat monille tuttuja lehdistä, tapahtumista ja televisiosta. Nyt heidät on mahdollista kohdata myös livenä. Latela Car Show on kattava, koko perheen autonäyttely, joka tarjoaa monipuolisesti nähtävää vauvasta vaariin kolmen päivän ajan. Ikärajattomassa autonäyttelyssä on käytössä koronapassi.

– Latela Car Show jatkaa kulkuaan! Valitettavasti festivaalit on peruttu, mutta meillä on edelleen hyvin luottavainen mieli autonäyttelyn suhteen. Tällaisia tapahtumia ei ole ollut muutamaan vuoteen. Koronapassilla homma on ehdottomasti turvallinen ja saamme järjestettyä hienon tapahtuman koko perheelle. Isoissa tiloissa autoilun elämyksistä nautitaan lisäksi tapahtuman luonteen mukaisesti siirtyen kulkuneuvolta seuraavalle. Näin yhtäaikainen oleskelu tietyssä pisteessä on vähäistä, sanoo Latelan Lauri Huttunen.

Latela Car Showssa on luvassa laaja kattaus kulkuneuvoja eri genreistä sekä runsaasti erikoisuuksia, kuten Kalle Rovanperän drifting-auto. Huttusen mukaan tapahtuma tuo Tampereelle ajoneuvojen lisäksi alan yrityksiä timanttisin tarjouksin sekä Suomen tunnetuimpia autoharrastajaryhmiä.

– Latela Car Show tarjoaa upean kirjon toinen toistaan komeampia autoja sekä herkkuja aina mopoista rekkoihin. Näyttelyssä on laaja genre autoja ja sellaisia autoja, joita ei ole nähty vielä missään. Homma hoidetaan maaliin, kuten on suunniteltu. Autoja on jo alettu haalimaan kohti Pirkanmaata ja kaikki etenee suunnitelmien mukaan. Olemme todella innoissamme kattauksesta, jonka pääsemme show-vieraille jakamaan. Nähtävää riittää hallin täydeltä, Latela Car Show ei jätä ketään kylmäksi! Vauvasta vaariin kannattaakin viikonloppuna matkata kohti Tamperetta, kehottaa Lauri Huttunen.

Latela Car Showssa on käytössä koronapassi. Omaehtoinen koronatesti on mahdollista otattaa 9Lives Oy:n Teiskontien ja Lempääläntien testauspisteillä etuhintaan. Yleisöltä toivotaan vastuullista toimintaa eli tapahtumaan on tärkeää saapua terveenä.

Lisätietoja tapahtumasta: madfestival.fi/latela-car-show.

Liput tapahtumaan myy ticketmaster.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi