Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Opelin sähköautoille uudet houkuttelevat hinnat

Opel on uudistanut täysin mallivuoden 2022 sähköautojen hinnoittelun. Tavoitteena on saada Suomen markkinoille entistä ympäristöystävällisempiä autoja poikkeuksellisen kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Uusi hinnoittelu tukee erinomaisesti Opelin sähköistymisen strategiaa: saksalainen autonvalmistaja on linjannut, että vuoteen 2024 mennessä kaikista malleista on tarjolla sähköistetty versio – ja vuodesta 2028 lähtien Opel tarjoaa ainoastaan täyssähköisiä autoja.

Valtion 2000 euron hankintatuki ja lokakuussa voimaan astunut sähköautojen autoverovapaus vielä lisäävät sähköisen Corsan ja Mokkan houkuttelevuutta – ja samalla polttomoottoriversioiden hintaero verrattuna sähköistettyihin malleihin on kaventunut. Hintamuutokset ovat merkittäviä ja edesauttavat osaltaan Suomen autokannan uudistumista vähäpäästöisiin malleihin. Hankintatuki ja autoverovapaus huomioiden, sähköisen Corsan saa omakseen nyt alkaen 27 390 eurolla – ja kompaktin katumaasturin Mokkan 29 390 eurolla.

”Sähköistyminen tulee jatkumaan Suomen automarkkinoilla sekä lataushybridien että täyssähkömallien avulla. Elämme eräänlaista markkinoiden uusjakoa, jossa olemme mukana aktiivisena toimijana. Vaikka markkina muuttuu voimakkaasti, asemamme on hyvä yhdeksällä sähköistetyllä automallillamme. Lisäksi mallistomme vakiovarustelua on parannettu entisestään. Turvavarusteista kuljettajan vireystilan tunnistus, hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin ja liikennemerkkien tunnistus ovat nyt vakiovarusteina yhä useammassa Opel-mallissa”, toteaa Opel Suomen tuotepäällikkö Joakim Järvi.

Opelin vahvaan sähköiseen mallistoon kuuluvat Corsan ja Mokkan lisäksi 7-paikainen Combo-e Life, 9-paikkainen Zafira-e Life ja myös nelivetoisena saatavana oleva uusi Grandland PHEV -lataushybridi.

Lisätietoa Opel-malliston hinnoittelusta ja vakiovarustelusta löytyy osoitteesta www.opel.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi