Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

SONAX Jäänsulattaja pelastaa talviautoilijan aamut

Kalenterin sivu on jälleen kääntynyt, ja talvi on virallisesti alkanut. Lunta ja pakkasta on ainakin tällä hetkellä aivan Etelä-Suomea myöten, joten nyt kannattaa hankkia muutama näppärä SONAX-tuote tulevan talven varalle. Jäänsulattaja, kuminhoitoaine ja pikalukkosula säästävät sekä aikaa että hermoja kylmänä pakkasaamuna.

SONAX Jäänsulattaja

SONAX Jäänsulattaja antaa kirkkaan näkymän

Yksi talviautoilun rasittavimmista puolista on ikkunoiden skrapaaminen. Jäätä voi välillä olla paksukin kerros, joka ei tunnu hievahtavankaan tavallisen jääraapan avulla. Lisäksi myös tuulilasinpyyhkimet voivat olla jääkerroksen peitossa, mikäli niitä ei ole muistettu nostaa ylös. SONAX Jäänsulattaja on kätevä ratkaisu näihin ongelmiin!

SONAXin nestemäinen jääkaavin kirkastaa tuulilasin ja sulattaa pyyhkijänsulat nopeasti, mutta hellävaraisesti. Sumuta SONAX Jäänulattajaa jäiseen tuulilasiin sekä pyyhkimensulkiin, ja anna hetki vaikuttaa. Jäänsulattaja sulattaa ikkunat hetkessä, ja käsittely myös suojaa uudelleen jäätymiseltä. Riittoisa 750 ml pullo.

SONAX Kuminhoitoaine ehkäisee ovien kiinnijäätymistä

Auton ovet jäätyvät pakkasella herkästi kiinni, mikäli ovien tiivisteiden väliin on jäänyt vähänkin kosteutta. Siksi auton pesun jälkeen onkin erityisen tärkeää kuivata ovien tiivisteet tarkasti, ja kuivauksen jälkeen ne kannattaa vielä käsitellä SONAX Kuminhoitoaineella. Kuminhoitoaine hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä sekä ehkäisee tehokkaasti ovien kiinnijäätymistä.

SONAX Kuminhoitoaine on erittäin helppokäyttöinen: kätevänkokoinen pakkaus istuu hyvin käteen, ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti. Ovien tiivisteet kannattaa käsitellä kuminhoitoaineella muutaman kerran talvikauden aikana sekä aina pesun jälkeen.

SONAX Pikalukkosula pelastaa pinteestä

SONAX Pikalukkosula on näppäränkokoinen pikkupullo, jota on helppo pitää esimerkiksi talvitakin taskussa siltä varalta, että auton lukot olisivat yllättäen jäätyneet kiinni. Lukkosula sulattaa jäätyneet lukot nopeasti ja suojaa niitä uudelleen jäätymiseltä.

Lukkosulaa kannattaa käyttää myös säännöllisesti lukkopesien voiteluun, sillä pesiin kertyy ajan myötä likaa ja kosteutta, mikä voi aiheuttaa korroosiota. Pahimmassa tapauksessa korroosio voi aiheuttaa sen, että autoon ei pääse enää avaimella ollenkaan.

Huom! Älä säilytä lukkosulaa autossa! Tuotteesta ei ole mitään hyötyä, jos se on jumissa auton sisällä silloin kun itse olet ulkona.

Muista myös talvilaatuinen lasinpesuneste!

Syksyn kuraisilla ja talven suolatuilla teillä lasinpesunesteen kulutus on huipussaan, joten lasinpesunestesäiliö kannattaa nyt täyttää käyttövalmiilla SONAX Tuulilasinpesunesteellä. Laadukas ja hyväntuoksuinen lasinpesuneste kestää -20 °C pakkasta, joten se on loistava tuote Suomen talvikeleihin.

Lasinkirkastetta sisältävä SONAX Lasinpesuneste puhdistaa tehokkaasti öljyn, noen, tiesuolan ja muun tyypillisen talvilian, raitoja ja heijastumia jättämättä. SONAX Lasinpesuneste on hellävarainen auton maalipinnalle, eikä vahingoita muoviosia. Sopii käytettäväksi myös herkemmille Xenon- ja kirkaslasivaloille, sekä kaikille suutintyypeille. Neste myydään riittoisassa neljän litran kanisterissa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi