Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tampereen Messut siirtää loppukevään 2021 messutapahtumat

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää loput keväälle 2021 ajoitetut messutapahtumat myöhäisempään ajankohtaan. Siirtopäätös koskee huhtikuun Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuutta, joka siirtyy huhtikuulle 2022, sekä toukokuun EuroSafety-, Työhyvinvointi-, Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messuja, jotka toteutetaan syyskuussa 2022. Kevään 2021 muut tapahtumat on siirretty vallitsevan koronapandemian johdosta jo aiemmin. Syksyn vilkkaaseen tapahtumakauteen messuyhtiössä uskotaan vahvasti.

– Tilanne näyttää koronapandemian osalta yhä siltä, että suurten messujen järjestäminen ei ole mahdollista vielä tämän kevään aikana. Olemme keskustelleet tapahtumien taustalla vaikuttavien eri alojen asiantuntijaryhmien kanssa ja kaikki ovat olleet siirtopäätösten kannalla. Näin ollen siirrämme huhtikuulle merkityt kuluttajamessut vuodella eteenpäin huhtikuulle 2022 ja toukokuun ammattitapahtumat syyskuulle 2022. Valoa on onneksi jo näkyvissä, joten tulevan syksyn tapahtumat tulemme toteuttamaan suunnitelmien mukaan. Pienempiä tapahtumia saamme toivottavasti toteuttaa turvallisesti jo aiemmin. Syksystämme on tulossa erittäin vilkas, uskoo Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Toukokuun ammattimessut siirtyvät syyskuulle 2022

Neljän ammattimessutapahtuman kokonaisuus eli EuroSafety-, Työhyvinvointi-, Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messut oli alun perin tarkoitus järjestää syyskuussa 2020. Pandemiatilanteesta johtuen messut siirrettiin toukokuulle 2021. Kaikkien tapahtumien näyttelytoimikunnat ja EuroSafety-messujen toimeksiantaja Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry ovat olleet siirtopäätösten kannalla. Uuden aikataulun mukaisesti EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut järjestetään 13.–15.9.2022 ja Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messut 14.–15.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messujen teemat ja sisällöt pyritään säilyttämään ennallaan.

Kuva: Otto Vainio
Kuva: Otto Vainio

– Tämän vuoden toukokuu on vielä liian aikainen ajankohta suurelle ja kansainväliselle messukokonaisuudelle, joten EuroSafety-messujen ja samaan aikaan järjestettävien Työhyvinvointi-, Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen siirtopäätös on vallitsevassa tilanteessa ainoa oikea ratkaisu. Nyt kohtaamme asiakkaidemme kanssa muilla tavoilla ja jäämme innolla odottamaan sitä, että saamme tavata messuilla jälleen syyskuussa 2022, kertoo puheenjohtaja Mari Taskinen Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:stä.

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus siirtyy huhtikuulle 2022

Suurelle yleisölle suunnattu Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus siirtyy huhtikuun 2021 lopusta ensi keväälle. Alun perin messut oli tarkoitus järjestää jo viime vuoden huhtikuussa, mutta koronapandemian johdosta tapahtumat siirrettiin tälle keväälle. Nyt messut siirtyvät vielä vuodella eteenpäin. Tapahtumakokonaisuuden muodostavat Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi, jotka järjestetään uuden aikataulun mukaisesti 22.–24.4.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messujen sisällöt pyritään pitämään ennallaan.

LISÄTIEDOT: www.tampereenmessut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi