Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi täyssähköinen Renault trucks D Wide Z.E. LEC matalalla ohjaamolla

Renault Trucks sähkökuorma-autokantaa laajennetaan Euroopassa entisestään D Wide Z.E. -matalalattiamallin LEC, Low Entry Cab, lanseerauksella. Tämä täysin sähkökäyttöinen ajoneuvo on varustettu uudella matalalla ohjaamolla, joka on erityisesti suunniteltu jätteiden keräykseen.

3,5–26 tonnin ajoneuvoilla Renault Trucks tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman sähkökuorma-autoja. Renault Trucks laajentaa valikoimaa nyt edelleen lanseeraamalla uuden D Wide Z.E. LEC (matalalattiamalli) -kuorma-auton. Matalalattiamallinen ajoneuvo on suunniteltu vastaamaan erityisesti kotitalousjätteen keräyksen tarpeisiin. Ajoneuvo helpottaa käyttäjien työtä ja optimoi heidän turvallisuutensa, mukavuutensa ja viime kädessä myös tehokkuutensa.

Renault Trucks D Wide Z.E. LEC on suunniteltu varmistamaan kuljettajien vaivaton ja turvallinen sisäänpääsy. Ohjaamon sisäänkäynti on 200 mm matalampi kuin tavallisessa jakelukuorma-autossa, ja siinä on yksi liukumaton askelma sekä ovet, jotka avautuvat 90 asteen kulmassa. Tämä vähentää miehistön rasitusta huomattavasti heidän noustessaan ohjaamoon ja poistuessaan siitä yli 100 kertaa ajovuoron aikana.

Ohjaamon matala sijainti antaa kuljettajille erinomaisen suoran näkökentän, mikä parantaa kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta. Ohjaamoon on saatavilla myös lisävarusteena takaosaan sijoitetut ikkunan parantamaan näkyvyyttä entisestään. Tämän täysin sähkökäyttöisen kuorma-auton tilavassa ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja kolmelle muulle miehistön jäsenelle. Sen valinnainen tasainen lattia mahdollistaa liikkumisen ajoneuvon sisällä sekä ajoneuvoon nousun ja siitä poistumisen sekä vasemmalta että oikealta puolelta.

Tiiviissä yhteistyössä päällirakentaja Estepen kanssa kehitetty Renault Trucks D Wide Z.E. LEC toimitetaan 6×2-versiona, jossa on takakääntyvä teli, ja se on tilattavissa kaikkialla Euroopassa. Koska ajoneuvo on täysin sähköinen, se ei aiheuta pakokaasuja.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi