Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite tuo mukavuutta matkailuun

Caravan-matkailun suosio on tänäkin kesänä kovassa kasvussa, sillä kesäloman matkat tehdään viime vuoden tavoin pääasiassa kotimaassa. Liikkeellä on varmasti myös paljon uusia matkailuauton omistajia, joten on syytä muistuttaa ilmastoinnin vaikutuksesta matkustusmukavuuteen. Webasto Cool Top Trail on laite, johon kannattaa tutustua!

Cool Top Trail -kattoilmastointilaite tarjoaa ihanaa viileyttä myös kuumimmilla kesähelteillä.
Laite on kaikin puolin oikea matkailijan unelma – se on kevyt, tehokas ja hiljainen. Valikoimassa on neljä erikokoista laitetta, joiden teholuokat ovat 2 kW, 2,4 kW, 3,4 kW ja 3,5 kW. Sarjan kaksi pienintä laitetta soveltuvat matkailuautoihin ja -vaunuihin, joiden pituus on alle 8 metriä. Suuremmat laitteet puolestaan yli 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite on monipuolinen ja tehokas

Kaikki Cool Top Trail -ilmastointilaitteet on testattu paahtavan kuumissa Australian helteissä, joten viilennystehoa todella riittää. Kaikki mallit on varustettu viilennystoiminnon lisäksi ilmalämpöpumpputoiminnolla, joten laite toimii myös sisätilojen lämmittäjänä aina -5 °C asti. Lämmitystoiminnosta on erityisesti hyötyä Suomen arvaamattomassa säässä, sillä yölämpötila saattaa tipahtaa keskikesälläkin yllättävän alas.

Webasto Cool Top Trail -laitteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joten tuotteilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset. Ilmastointiyksikön kotelo on valmistettu UV-valolle stabiilista polypropeenista. Rakenteeltaan laitteet ovat vankkoja, mutta jopa 8 kiloa kevyempiä kuin monet vastaavat kattoilmastointilaitteet.

Cool Top Trail pähkinänkuoressa

  • Saatavilla neljä erikokoista ja -tehoista ilmastointilaitetta: 2kW, 2,4kW, 3,4kW ja 3,5 kW
  • Kevyt rakenne ja sulava, ohut muotoilu
  • Laaja käyttölämpötila: -5°C…+50°C
  • Kaikissa laitteissa ilmalämpöpumppuominaisuus
  • Kestävä ja hiljainen
  • Helppo asennus
  • Kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep-toiminnot
  • Kaikkia toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla, helppokäyttöisellä kaukosäätimellä

Huom! Cool Top Trail toimitetaan 400 x 400 mm kattoluukkuun sopivalla asennuskehyksellä. Pienempään, 360 x 360 mm aukkoon on saatavilla adapteri, jonka avulla asennus onnistuu.

Tutustu myös: webastoilmastointi.fi 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi