Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan

Kestävän kehityksen, energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin edelläkävijä Schneider Electric on kehittänyt uuden ratkaisun sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan. Acti9 Active Safety System seuraa ja ennakoi uhkia ja auttaa näin parantamaan sähkönjakelun turvallisuutta ja luotettavuutta.

Acti9 Active -tuotteet sisältävät johdonsuojan, vikavirtasuojan, valokaarivikasuojan ja ylijännitesuojan.

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu, joka yhdistää vikavirta-, valokaari- ja johdonsuojauksen turvallisuusominaisuudet sekä valvonta-, hälytys- ja diagnostiikkatoiminnot. Yhdistelmä mahdollistaa asennusongelmien ja sähkövikojen varhaisen havaitsemisen ja auttaa välttämään tai lieventämään niiden seurauksia.

– Acti9 Active Safety System ​​tarjoaa edistynyttä sähköjärjestelmän turvallisuuden hallintaa. Sähköjärjestelmän toimintahäiriö voi aiheuttaa valtavia taloudellisia menetyksiä tai aiheuttaa uhkaa ihmishengille, joten järjestelmien ajantasainen kunto on ratkaisevan tärkeää, sanoo Schneider Electricin tuotepäällikkö Reija Talo.

Edistynyttä suojausta kompaktissa paketissa

Acti9 Active Safety System -järjestelmän ydin on Acti9 Active -laite. Siihen on integroitu vikavirtasuojakatkaisija, valokaarivikasuoja sekä ylijännitesuoja, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan palovaaroilta. Acti9 Active säästää tilaa sähkökeskuksessa, sillä neljän erillisen laitteen sijaan tarvitaan vain yksi, 36 mm:n kokoinen laite.

Tuotetta on saatavilla myös etävalvontaan liitettävänä versiona. Järjestelmän edistyneet toiminnallisuudet kuten ilmoitukset, diagnostiikka ja analytiikka antavat kiinteistöjen sähkötekniikkaan paremman näkyvyyden ja hallittavuuden. Ne varmistavat omalta osaltaan häiriöttömän ja turvallisen sähkönjakelun.

  • Sähkönjakelun katkoton jatkuvuus: vähemmän vikoja esihälytysten ja hälytysten ansiosta.
  • Turvallisuus: all-in-one-ratkaisussa kokonaisvaltaiset vikasuojausominaisuudet.
  • Tehokkuus: etävalvonnan, diagnostiikan ja analytiikan ansiosta vähemmän sähkönjakelun häiriöitä ja enemmän kustannustehokkuutta.

Helppo asennus ja huolto

  • Yksinkertainen asennus ja päivitys: Acti9 Active -laitteen voi yhdistää langattomasti Zigbee-yhteyden avulla EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävään, mikä tekee järjestelmän asennuksesta ja päivittämisestä helppoa.
  • Kompakti koko: integroitu 36 mm:n Acti9 Active -laite sopii pieniinkin keskuksiin.
  • Helppo huolto: diagnostiikka, analytiikka ja hälytykset varmistavat sähkökeskuksen toimintavarmuuden ja ajantasaisen huollon.

Yhdistä EcoStruxureTM Power Monitoring Expertiin

Acti9 Active Safety System on yhdistettävissä Power Monitoring Expertiin (PME), joka yksinkertaistaa monimutkaisten sähköjärjestelmien valvontaa ja hallintaa. PME on EcoStruxure Power -ratkaisun keskeinen elementti, jonka ominaisuudet suojaavat ihmisiä ja omaisuutta, varmistavat toiminnan jatkuvuuden ja säästävät aikaa ja rahaa. PME maksimoi järjestelmän käyttöajan ja toiminnan tehokkuuden hyödyntämällä IoT-yhdistettävyyttä ja hajautettua älyä.

  • Hälytysten älykäs ryhmittely: hälytysten ja tapahtumien suodatus, etsiminen ja luokittelu.
  • Graafiset aikajanat: hälytys- ja tapahtumajärjestyksen, niiden sijainnin ja mahdollisen vaikutuksen helppo analysointi.
  • Edistynyt energian visualisointi: analyysityökalut laskevat, mallintavat, ennustavat ja seuraavat järjestelmän suorituskykyindikaattoreita (Energy Performance Indicator, EnPI).
  • IEC 62443 -kyberturvallisuusstandardien mukainen.
FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi